Partyflock
 
­ Nederland

Taste-it!
Grand opening beachclub Fuel Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Taste-it!
19 maart 2012
FeestTaste-it! · Grand opening
Datumzondag 8 april 2012
WinactieTaste-it! actiegesloten
LocatieFuel Site
De terrassen worden weer uitgestald en strandtenten worden opgebouwd, volgens een goede traditie betekent dat maar één ding: Taste-it! keert terug naar de kust van Bloemendaal aan Zee! Op Paaszondag 8 april luidt Taste-it! de officiële opening van Beachclub Fuel in. En zoals het hoort zal daarbij flink worden uitgepakt. Niemand minder dan de Copyright (Defected) helden komen langs om deze avond flink gas te geven. Dat het ook nog paaszondag is, is alleen maar meer reden om er een speciale avond van te maken!

Vorig jaar ging het dak eraf bij de opening van Taste-it! @ Fuel:


Line-up
De opening van het strandseizoen is elk jaar weer bijzonder. Hoeveel zonne-uren zullen er dit jaar zijn? Wat wordt de hit van het seizoen? Wat het ook wordt: de vibe van het strand is altijd speciaal! En om dat te vieren, was Taste-it! het aan zijn stand verplicht enkele grote namen te presenteren. Met de Copyright boys uit de UK is die missie meer dan geslaagd! Als hun optreden net zo'n groot succes wordt als de laatste keer op Taste-it! tijdens het vierjarig bestaan, zal dit een avond worden die iedereen nog lang zal herinneren!

Maar Copyright staat er uiteraard niet alleen voor. De line-up staat vol DJ's die allemaal één ding gemeen hebben: hun sound is perfect voor het strand. Naast deze Defected boys komt ook de sensatie van 2011 naar het Bloemendaalse strand: Shermanology. De Shermans zij niet alleen in Nederland razend populair ook Het Buitenland ligt inmiddels aan de voeten van dit muzikale trio getuige hun zeer recente nummer één hit op Beatport!

Naast Copyright is er met Franky Rizardo nog een afgezant van het wereldberoemde Defected label. Deze ster-in-wording is het afgelopen jaar definitief doorgebroken en het feit dat hij onderdeel uitmaakt van de Defected stal zegt genoeg! Reden genoeg om hem weer eens live in Nederland te komen bewonderen.

Resident Alex Cruz, Jasper Clash en Denniz maken de kwalitatief bomvolle line-up vervolgens helemaal af. Samen met de vocals van Mitch Crown en de altijd opzwepende percussie van de beste percussionist van Nederland: Jethro Angkotta!

(Early bird) tickets
Kaarten voor de officiële opening van Fuel zijn nu verkrijgbaar. Voor de snelle beslissers kosten de eerste 200 kaarten slechts € 7,50. Wacht dus niet te lang en maak gebruik van dit voordeel. Normale kaarten zullen 14 euro kosten, special voor de dames (en die zijn er altijd in grote getale op Taste-it!) zijn er speciale ladytickets verkrijgbaar. Voor slechts €18,- kunnen twee dames op één ticket naar binnen. Voor table service aanvragen kun je mailen naar: vip@beachclubfuel.nl