Partyflock
 
­ Nederland

Marked
Een teken van God?

gepubliceerd door , op
Marked
4 maart 2012
14 april, Marked in De Kerk. De Kerk, voorheen de Kerk van de Zevendedags Adventisten. Voor veel Hagenezen is deze kerk als gebouw al een begrip. Echter nog maar weinigen weten wat er tegenwoordig achter de grote deuren en dikke muren van deze unieke locatie plaatsvindt. De Adventisten zijn verhuisd, maar gelukkig, of beter gezegd, Hallelujah, voor de liefhebbers van goddelijke house komt er na de zevende dag natuurlijk ook een nacht! Een nacht waar dj's van wereld formaat hun muziek prediken vanaf het kansel en waar hun muzikale volgelingen in grote getallen samen komen. Allen gemarkeerd door de liefde voor muziek. Met inspiratie van boven of niet, Marked is er in geslaagd een line-up te formeren die je in hogere sferen brengt en niet zou mistaan in een deephouse tent op een groot festival.

Met trots presenteert Marked: Jimpster, Lovebirds, Aki Bergen en Jacob Chevalier!

Jimpster timmert al jaren aan de weg in 'deephouse land'. De Britse dj die normaliter door het leven gaat als Jamie Odell en meer dan 100 dj optredens per jaar wereldwijd heeft is tevens eigenaar van het bekende label 'Freerange Records' en verzorgt ook nog eens 2 keer per maand een eigen zeer goed beluisterde podcast. Daarnaast kent men hem natuurlijk van Sleeper, waarmee hij genomineerd werd voor de Best Dance Single Awards, maar ook van het remixen van tracks van o.a. Josh Wink, Bob Marley, Seal, Osunlade en Joris Voorn.

Als Lovebirds je in 2012 nog onbekend in de oren klinkt, dan heb je ongetwijfeld gebivakkeerd in een grot diep in het bos. De Duitser stond slecht één keer eerder in Nederland en is al jaren een terugkomende verschijning op de 'wish list' van menig festival bezoeker.
Zijn sound is als een trip naar de jaren 70 en 80, maar dan in een glimmend futuristisch ruimteschip! Hij staat er om bekend om veel eigen werk te draaien dus neem plaats en doe je gordel om.

En wat te denken van Aki Bergen, de grote naam achter Neurotraxx? Je vind hem terug bovenin de Deep House Beatbox en de Beatport General Chart met zijn waanzinnige hit 'Jazzy Stuff'. Hij werkte samen met grote artiesten als Dannii Minogue, Pezzner en Miguel Migs. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook nog Jacob Chevalier en David Wagemaker weten te strikken voor Marked.

Zet 14 april dan met dikke letters in je agenda en koop een kaartje voordat het te laat is!

Line-up
Jimpster (Freerange Records)
Lovebirds (Winding Road Records)
Aki Bergen (Neurotraxx)
Jacob Chevalier (Slachthuysch)
David Wagemaker (Klup Tropicana)