Partyflock
 
­ Nederland

Click official after

gepubliceerd door , op
De lente staat voor de deur. Het seizoen van vrijheid en losbandigheid. De dagen worden langer en de nachten korter en heviger. Slapen is geen optie meer. Hoogste tijd om wat extra uren aan die lekkere CLICK nacht te plakken. Op de zondagochtend van 11 maart is CLICK weer thuis in club Home, de meest knusse club van onze mooie Mokumse binnenstad, voor een nieuwe roemruchte after zoals alleen CLICK en club Home dat samen doen. Artiestennamen volgen, de focus ligt vooral op het vertrouwde CLICK-familie after gevoel. Vast staat dat er bekende CLICK gezichten achter de decks verschijnen. CLICK, club Home en hun traditionele after. Garantie voor ultieme gezelligheid tot in het vroege middaguur.

De voorafgaande nacht komt CLICK al op stoom in de WesterUnie voor een kraker van een editie met The Advent live Verenigd Koninkrijk, Remy, Shinedoe, Boris Werner en Wouter de Moor. Vijf CLICK toppers van het eerste uur met het hart voor techno en elektronische muziek in het algemeen energiek kloppend op de juiste plaats. Cisco Ferreira aka The Advent deed al techno voordat het een naam had, Remy is een van de grondleggers van de Nederlandse house en Wouter de Moor het gezicht en pulserende geluid van een nieuwe generatie. In de WesterLiefde zullen Boris en Shinedoe all night long staan. Artiesten die staan voor kwaliteit. Op andere locaties in de stad gaat het die nacht ook goed los. Prima ingrediënten om op te warmen voor de after der afters.

De laatste after van CLICK in club Home was tijdens het afgelopen ADE. Christian Burkhardt en Einzelkind live uit het zuid-westen van Duitsland, het gebied van de wederopstanding van deep house, zetten toen samen met de dames Delicatesse, Ille Bitch, Wouter de Moor, Philip Young en organisator Stefano Richetta club Home op stelten. Zoals gebruikelijk smaakte het toen al naar meer. Het wachten wordt zondagochtend beloond met een after die toon zet voor het lenteseizoen 2012. Vreugdedansen met vlinders in de buik en de zintuigen wijd open op de beste elektronische muziek in de woonkamers van club Home. CLICK After, zondagochtend 11 maart 2012. Club Home, Amsterdam.

1 opmerking