Partyflock
 
­ Nederland

Underground goes to prison · get locked up
Early birds sold out

gepubliceerd door , op
Underground
30 oktober 2011
FeestUnderground · goes to prison
Datumzaterdag 14 april 2012
WinactieUnderground actiegesloten
LocatieMachinegebouw
In de 'Underground Prison' zullen de volgende cipiers, vanuit hun wachttoren, toezicht houden op de muziek en hun bajesklanten:

Randy Katana
Mike S
Ko-c
CyRonn
Chris Scott
Orlando Bloem
Lesley Styles
Saendker
Dean Perry
Nick Mezcla
Dave Laville & LucaCulo
Mark O

In deze speciaal verbouwde gevangenis hebben de organisaties Underground Experience en Djpromotion.nl besloten om een extra bewaker in te zetten, die de cipiers vocaal zal bijstaan, namelijk MC Lou-E.



Deze ploeg cipiers is speciaal samengesteld om jou en je medegevangenen in het huis van bewaring in het gareel te houden. Met behulp van een speciaal programma vol club, electro, hardtrance, house, techhouse, techno en trance zullen ze hun best doen om jou overgang van de vrije samenleving naar die van de eenzame opsluiting prettig te laten verlopen.

Binnenplaats en isoleercel
Normaal gesproken mogen veroordeelden maar één keer per dag luchten. Om niets te missen van dit bijzondere spektakel is dit in de 'Underground Prison' niet anders. Op overtreding van de huisregels staat een enkeltje isoleercel waar, bij hoge uitzondering, ook heerlijke muziek gedraaid zal worden. Om deze nachtelijke opsluiting niet al te zwaar te maken, zal men bewaakt en verzorgd worden door aantrekkelijke security vrouwen, die uiteraard streng maar rechtvaardig zijn.

Toegang
Om dit feest te bezoeken, dien je wel veroordeeld en geplaatst te zijn in de afdeling 'Westergasfabriek, Machinegebouw'. Gelukkig is dit niet al te moeilijk te regelen. Zit je momenteel nog een straf uit in een andere bajes? Dan kun je overplaatsing aanvragen bij Paylogic.
Ben je nog op vrije voeten? Dan kun je bij Primera een veroordeling regelen. Je krijgt een afschrift van vonnis mee naar huis. Je kunt dit afschrift natuurlijk downloaden bij Paylogic. Alle veroordeelden dienen uiteraard gekleed te gaan conform de vastgestelde kledingvoorschriften. Trek hiervoor je mooiste bajeskleding uit de kast.

Vrijlating
Omdat je voor een relatief klein vergrijp bent opgesloten, zal je straf snel uitgezeten zijn. Om 21:00 uur zal de gevangenis haar poorten openen voor haar bajesklanten en bij goed gedrag kun je zondagochtend om 05:00 uur weer je vrijheid tegemoet zien.

6 opmerkingen

 
Yessss, Dit gaat echt een bommetje worden
De early birds waren voortijdig UITVERKOCHT en er zijn nog slecht 175 regular tickets.

Grijp niet mis en haal nu nog snel je vonnis voor deze waanzinnige opsluiting in de Underground Prison.

Partygreets,

Underground crew
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Vette feesten altijd!!!Ben bang dat dit er ook weer 1 gaat worden ;)
 
lijkt me geweldig feest!!!!:flower:
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
bring it oNNNN