Partyflock
 
­ Nederland

Allerlaatste kaarten en extra DJ's toegevoegd aan Guestzone's DJ Contest

gepubliceerd door , op
Partysite Guestzone organiseert vrijdag 27 januari een unieke avond. Guestzone heeft de Escape Lounge afgehuurd voor de mensen achter de grootste feesten en clubs om samen het nieuwe jaar in te luiden. En omdat de partyorganisaties en clubs ook voor 2012 weer op zoek zijn naar nieuw talent, wordt dit gecombineerd met een DJ Contest. En jij kunt erbij zijn!

DJ Contest Finale
Op vrijdagavond 27 januari zullen de vier DJ's die de meeste stemmen hebben gekregen voor hun mixtapes (GADW, Ruttenbergs, Musiqbasterdz, DirtyAxations) hun draaikwaliteiten aan de organisaties laten horen in de finale van de DJ-Contest. De jury, bestaande uit de Guestzone crew en een aantal professionals, bepaalt wie de uiteindelijke winnaar wordt van deze 4 veelbelovende talenten en zich Winner Guestzone's DJ Contest 2012 mag noemen.

Tickets
Alle Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Guestzone heeft na haar Early Bird actie nog een aantal reguliere tickets beschikbaar welke € 10 kosten. Deze zijn via de Free record Shops of online via Easyticket.nl, Ticketscript.nl en SeeDance.nl te bemachtigen. Wees er snel bij want OP is OP! Er zullen een beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar zijn.

Line-up
Naast het optreden van de vier aanstormende talenten wordt de avond verder ingevuld door bekende namen uit de Dance scene. Rico Passies, Mo MC, Soul Cartel, David Leese en DJ Neru zorgen ervoor dat het dak van de Escape Lounge eraf geblazen wordt met een mix van House, Techhouse, Tribal, Electro, Progressive en Techno.

Rico Passies
Rico heeft zich weten te onderscheiden van andere DJ's door geheel zijn eigen style aan te houden. Geen pingels, bleepjes of andere fratsen. Als men de naam Rico Passies hoort dan denkt men gelijk aan Techhouse. Dit is de sound waar z'n hart ligt, de sound waar hij de zaal mee los kan laten gaan. Bekende clubs als AIR, Supperclub, Escape, Bloomingdale, The Sand, Panama hebben allemaal al kennis gemaakt met de lekkere sounds van dit talent.

Mo MC
Mo MC was op vele bekende houseparty's (o.a. Nope is Dope, Latin Village, Salsa Lounge) de Master of Ceremony. Met zijn rauwe stem en interactie met het publiek maakt Mo van elke partij een unieke beleving. Halverwege 2010 begon hij met zelf als DJ. Zijn belangrijkste focus is het bouwen van zijn carrière als DJ en net zo succesvol worden als dat hij is als MC. Zijn stijl is een mix van verschillende elementen van de House muziek. Mo zal zelf heerlijke soulvolle beats laten horen maar tevens de avond hosten als MC!

Soul Cartel (David van Ansem & Nicolas Vesters)
David leerde tijdens de eerste editie van Latin Brutality zijn Soul (Cartel) mate Nico kennen. Nico en David bewandelden al jaren hetzelfde pad, al wisten ze dat niet van elkaar. Nico over David: David is Tribal House en Percussie. David over Nico: Iets meer funky en electro invloeden, meer big room. Samen een gouden duo. David en Nico veroveren als Soul Cartel het Nederlands podium; 1 track op Hardsoul label, 1 op Copyright en aankomende releases op Defected, Copyright en Subliminal.

David Leese (David Leseman)
Het gezicht van het Julian Vincent Project en al jarenlang zelfstandig DJ. David begon met het draaien van Trance, maar inmiddels is zijn stijl behoorlijk veranderd. Als David Leese heeft hij een vrij brede smaak en is niet gelijk in een of ander hokje te plaatsen, want hij draait zowel Deep House, Tech-house, Techno en af en toe zelfs Progressive. Gezien het enthousiasme dat David uitstraalt achter de decks en de vaak afwisselende sets die hij draait wordt hij met recht een echte 'crowdpleaser' genoemd.

DJ Neru (Nenad Ruvidic)
Sinds een jaar of 10 draait DJ Neru de omgeving plat. Waar het begon met Hardcore en Trance kwam hij er snel achter dat zijn muzikale hart een huwelijk sloot met Techno. DJ Neru heeft zijn visitekaartje al afgegeven met een aantal geweldige optredens in o.a. Club Matrixx, Emporium Festival, Matrixx @ The Park en optredens in de heilige technotempel van het oosten, Doornroosje Nijmegen.