Partyflock
 

Crystal Venue verknalt je kerstavond

gepubliceerd door , op
Bloody Christmas
24 juni 2011
FeestBloody Christmas · Fuck the line up
Datumzaterdag 24 december 2011
LocatieCrystal Venue
En goed ook! De drie spirits of hardcore gaan er samen voor zorgen dat je een reis door de tijd maakt die knallend begint en stampend eindigt. Geen flauwekul hier, gewoon tien uur lang de nacht aan gort beuken zonder weerga. A hardcore Christmas Carol waar je bloed van gaat stollen. Crystal Venue zal achter elkaar bezoek krijgen van drie geesten die je het verleden, heden en de toekomst gaan laten voelen. Je weet het, Bloody Christmas is geen feest om je familie mee naartoe te nemen, dit is jouw kerstfeest! En nog gewoon gratis voor nop ook.

Bah, Humbug! Kerstmis... Wat moet je ermee? Nou, je kan desnoods gezellig bij de kerstboom gaan zitten. Je kan ook de kalkoen naar binnen proppen en rechtstreeks bij Crystal Venue bij de kerstboom gaan zitten. Hoewel Bloody Christmas er niks geen rekening mee houdt dat er ook nog hardcore lovers zijn die lang genoeg stil kunnen blijven zitten. Het KAN alleen wel op Bloody Christmas. Net als de hele nacht zwaar uit je plaat gaan op de lekkerste early rave, mainstream nu-hardcore en de allerdikste terror en frenchcore. Want dat gaat er komen, zonder meer.

The Ghost of Christmas past zal je met zijn benige kop vlak voor twaalf uur bezoeken om je uitspattingen van het verleden in je face te wrijven. What the fuck, this is the Early hardcore side? Je weet het, waar het allemaal mee begon, waar de love of hardcore besmettelijk werd, daar vind je de dikste, bruutste platen. Die natuurlijk door de dikste namen aan je voorgeschoteld worden. En dat gaan zijn... oh f*ck, da's waar ook, geen idee wie dat gaan zijn! Bloody Christmas, gewoon fuck de line-up! It's hardcore To The Bone! Was er al vermeld dat het gratis was?

En dan, is het middernacht, kerstmis! Geleid door een verre ster... ohnee, ander verhaal. Vandaag de dag is de hardcore toch wel even een flink stuk vetter geworden! The Ghost of Christmas present gaat je met een uitgestreken doodshoofd de details even laten voelen met een stevige overdosis aan mainstream hardcore. Dat gaat harrrrrrd, daar ga je helemaal stuk op. En ook hier wordt niks verklapt over uit welke cd-sleeve de herrie gaat komen. Alleen dat je kaak gewoon op je schoenen valt als je ziet wie er aan de decks gaan staan. It's in the present where the hardcore vibe lives.

En dat is zelfs gewoon niet hard genoeg voor Bloody Christmas. Daar kan gewoon nog wat gas bij! Dacht ook de gehoornde Spirit of Christmas future. En voor je het weet duikt bloody Christmas met jou de toekomst in om je met een saus van moddervette terror en bombastische frenchcore helemaal de kerstsfeer in te trekken. Het zal er bloederig aan toe gaan in Chrystal Venue! Jazeker, ook daar staan de dikste namen paraat om het echte gevoel over te brengen en ervoor te zorgen dat de hele zaal als één man staat te springen. Het is maar goed dat er geen diepe Kelder onder de dansvloer zit. Of... maar de vloer is in elk geval stevig genoeg!

De kaarten in de voorverkoop... bestaan niet! En nee, ook aan de deur kun je geen kaartje kopen, sorry. Hoe je er dan wel in komt? Nou gewoon, gaan, komen en naar binnen gaan. Totally free, gratis en voor nix gaat de kerst voor jou verknalt worden door Bloody Christmas in Crystal Venue!

Dus fuck het allemaal, gewoon gaan en je weet: Bloody Christmas gaat gewoon helemaal los! Gelukkig kunnen ze het wel hebben, daar in Culemborg. Van 22u zaterdag kerstavond tot en met maar liefst 8 uur in de ochtend op eerste kerstdag knalt de Crystal uit zijn voegen van de kerstpret. Heb je meteen een excuus om de hele eerste kerstdag in bed te blijven. Ow, behalve natuurlijk wanneer de tweede kalkoen aangesneden wordt. See ya all at the Venue! See ya all at Bloody Christmas. Misschien is het wel het laatste dat je meemaakt hier op aarde!

10 opmerkingen

Ik ook! nog ff wachten en dan gas met die zooi!! :bounce:
:respect: dit wordt de beste kerstavond ooit :bounce:

+5 :hyper:
 
Allemaal komen , groetjes .
waarom weet ik dit nu pas? beetje laat nieuwsbericht haha
Uitspraak van Scorrupt op zaterdag 24 december 2011 om 18:34:
waarom weet ik dit nu pas? beetje laat nieuwsbericht haha


idd. maar stond al vet lang in de agenda ;-)
Uitspraak van Bubje op zaterdag 24 december 2011 om 20:15:
idd. maar stond al vet lang in de agenda


jaa klopt, dus deels mn eigen schuld...denk eerlijk gezegd dat ze dit puur om de drukte doen, anders is het om 23:00 vol en moeten ze teveel mensen telleurstellen
want wie wil ditn ou niet!? :D