Partyflock
 
­ Nederland

Wunderbar
Circus of House at klinch

gepubliceerd door , op
Wunderbar @ klinch
1 december 2011
FeestWunderbar @ klinch · Circus of House @ klinch
Datumdinsdag 27 december 2011
LocatieMelkweg Site
Precies een maand geleden heeft B27 zowel de Kater Holzig als de Wilde Renate in Berlijn flink op zijn kop gezet. Nu maakt de Amsterdamse organisatie zich klaar voor dé afsluiter van het jaar. Met de Melkweg in Amsterdam als het podium.

'Derde Kerstdag', 27 december, lanceert B27 een nieuwe, jaarlijkse traditie. Op deze dag wordt het jaar afgesloten met een absolute kraker! Tijdens deze Circus of House editie wordt het 'Wunderbar gevoel' gedeeld met het publiek zoals het B27 betaamt: op muzikale, creatieve, maar vooral ook op uitbundige wijze. Beleef de magie van Wunderbar...

Cirque Nouveau anno 21ste eeuw
Van oudsher is het circus een zinnenprikkelende ervaring waar muziek en entertainment samenkomen op een plek waar men de sores van de dagelijkse sleur kon vergeten. De invulling hiervan is door de tijd heen veranderd, beinvloed door de Zeitgeist en de behoefte van het publiek. Wunderbar - Circus of House is de natuurlijke hedendaagse interpretatie van dit tijdloze fenomeen, en zal een combinatie worden van elektronische muziek en 'gefreakt' entertainment. Met de Melkweg als arena, wordt een Wunderbar-Welt gecreëerd... een plek waar je kan dansen, spelen, ontspannen en genieten. Een nacht vol impressies, een nacht die je wil beleven en herbeleven.

Foyer Voyeur
Naast de muzikale programmering staat tijdens dit Circus of House ook de theatrale beleving centraal. Kom binnen in de 'Foyer Voyeur', waar je wordt verwelkomd en gelijk wordt meegezogen in het absurdistische bestaan van het circus. Verdeeld over twee ruimtes zorgen de artiesten voor de muzikale en theatrale balans waar Wunderbar voor staat. Stap 27 december in de arena en laat je verrassen door kwalitatieve muziek, muzikale hoogtepunten en prettig gestoorde actie! Uw spreekstalmeester presenteert.

Early bird tickets are sold out!
Regular tickets are available via ticketmaster.nl

The Great – Guy Gerber: stirs up the audience with his unique melodies...


The Amazing – Gabriel Ananda: a mindblowing musical journey...


The Extraordinary – Olivier Weiter: house music's very own shaman...


The Mesmerizing – Miss Melera: hypnotizes you with exctatic grooves...