Partyflock
 
­ Nederland

Luden one year anniversary weekend

gepubliceerd door , op
Het laatste weekend van november viert club Luden vol trots haar éénjarig bestaan. Bekend als restaurant en café opende precies een jaar gelden Luden dan eindelijk ook haar deuren voor het uitgaanspubliek en begon met de nachtexploitatie.

En hoe!

Binnen een jaar tijd is Luden uitgegroeid tot één van de best bezochte clubs van Den Haag en een ware aanwinst voor het Haagse Plein geworden. Dj's als, Erick E, Jean, Gregor Salto, Vato Gonzalez, Lucien Foort, Real El Canario,The Darkraver, Shermanology en Billy the Klit hebben voor memorabele avonden gezorgd. Ook buiten de stad ging het gerucht snel dat Den Haag er een top-uitgaanslocatie bij had, wat resulteerde in terugkeren van Nederlands meest roemruchte concept, Ex Porn Star, naar de hofstad.

En nu is het moment daar, ze gaan samen met alle trouwe bezoekers het éénjarig bestaan vieren, niet op één avond maar een heel weekend lang! Op vrijdag 25 november nodigen ze 'kind aan huis' The The Darkraver uit om samen met maatjes en mede Haagse helden Outsiders de boel op stelten te zetten. Al vele feesten door heel het land zijn getrakteerd op een onvergetelijke avond wanneer dit trio plaatsneemt in de dj booth, de Baco laat vloeien en het nu dus dunnetjes overdoen in hun zo geliefde 'eigen' Club Luden! Uiteraard bijgestaan door Luden resident van het eerste uur, de onnavolgbare Dj Vinnie!

Zaterdag 26 november barst het feest helemaal los omdat ze één van de populairste Nederlandse dj's van dit moment hebben weten te strikken! Niemand minder dan Quintino is uitgenodigd om het éénjarig bestaan samen met jullie te vieren op grootse wijze! Quintino scoort op dit moment een wereldwijde megahit met 'Epic' en reist het merendeel van de week heel de wereld rond om op te treden. Luden is dan ook blij en vereerd dat Quintin een gaatje in zijn agenda heeft gevonden om met ons het volgende jaar van Club Luden in te gaan.

Alle avonden worden uiteraard gehost door de nieuwe vaste waarde: MC Shabby!

Voor allebei de avonden geld er een entree van slechts 5 euro en uiteraard krijg je een glaasje bubbels bij entree. Bij deze wil Luden al hun bezoekers ook bedanken voor een fantastisch jaar: 'laten we er met z'n allen nog vele mooie avonden aan toevoegen!'

1 opmerking

 
lijkt me leuk hier