Partyflock

Hardheid · Omdat hard soms niet hard genoeg is

Hardheid · Omdat hard soms niet hard genoeg is

gepubliceerd door , op
Vrijdag aanstaande is het dan zover. Het servies is uitgestald en de obers staan klaar.....
Voor deze eerste editie van Hardheid heeft Insane Agency een veelzijdige menukaart opgesteld. Voor elke vorm van Hardheid zal een delicatesse worden geserveerd met een heerlijk audio overgoten toetje erbij. Ze nodigen bij deze iedereen uit om bij hen op de dansvloer aan te schuiven.

Voor de eerste editie van Hardheid serveert Insane Agency de volgende artiesten:
 • Chosen Few & Dano, deze all-time Nederlandse hardcore legendes zullen laten zien waar hardcore voor stond, maar ook zeker waar hardcore voor staat.
 • Igneon System, deze jonge, rauwe, getalenteerde Belgische industrial artiest heeft onlangs getekend bij Industrial Strength. Gebooked bij Club_Raw, BKJN, Qore 3.0 en Ground Zero, op Hardheid laat hij horen waarom.
 • Mental Wreckage, heeft op verschillende grote evenementen laten horen hoe spijkerharde industrial hardcore moet klinken.
 • Dailucia, deze blonde hardstyle prinses heeft de looks en de skills om een geweldige act neer te zetten. Op o.a. Defqon 1, Q-Base, Qountdown en InQontrol hebben ze al van haar mogen genieten, nu is het tijd voor Hardheid.
 • Fight, met zijn achtergrond in de French Connection zal deze jonge Fransoos genadeloze hardcore laten horen. Samen met TimeTwister (industrial Strength) hebben ze de Ground Zero anthem voor de frenchcore area geproduceerd. Na hun anthem en hun optreden op Ground Zero hebben ze laten zien waar ze voor staan, en waar ze voor vechten.
 • Solutio & The I's, na hun optreden op o.a Q-Base The Qontinent is duidelijk geworden dat ze maar één gerecht serveren. En dat is rauwe hardstyle uit blik.
 • Mercenary, is resident bij Masters of Hardcore Radio, hij heeft o.a. gedraaid op Mindcontroller, Free Festival en Masters of Hardcore. Dit merciless monster heeft zijn arsenaal op scherp staan voor Hardheid.
 • Mind.Illusion, één van de residents van The Magic Show. Deze jonge getalenteerde dj heeft gestaan op feesten zoals The Qontinent en Reset. Hij verstaat hardstyle in alle vormen.
 • Your-On, is nu al meer dan twee jaar resident bij Thunderdome radio. Op dit moment is deze Thunderdome baby 's werelds jongste proffesionele hardcore artiest.
 • Deetox, deze jonge schoonheid van Thera-cords brengt rauw en ruw ten samen. Na het optreden op de Thera-cords stage op Ground Zero trekt niemand haar Hardheid nog in twijfel.
 • Cor-tex, Franse Hardheid. Heeft in Frankrijk en Belgie al regelmatig laten zien waar Hardheid voor staat. Heeft zijn geluid laten horen op Groud Zero, Neophyte Records Creators of the Core en Ik Ben Je Bitch Niet.
 • Duruz, deze jonge en erg getalenteerde dj komt regelmatig voorbij op Fear Fm en zijn live-sets staan op menig hardstylefans mp3 speler. Duruz laat zijn dat Hardheid niet met de jaren komt, maar aangeboren is.
 • Bex vs Nemi, deze twee hardhoofden hebben hun strepen zeker verdiend na hun steengoede performance op Nightmare Outdoor. Ze zullen in deze Versus laten zien waar oosterse Hardheid voor staat.
 • Blockside, deze oosterling is hardstyler in Hardheid en nieren. Deze multi-tasker is van meerdere markten thuis en als het om Hardheid gaat, heeft hij meer dan een plek op dit podium verdiend.

Al dit audio geweld wordt visueel bijgestaan door niemand minder dan het Grooveadelic Team. Deze mannen zijn all-round ervaren en weten een goede weergave van Hardheid te geven.

4 opmerkingen

Spijkerhard? Hehe, oke... komt voor elkaar. ;)