Partyflock
 
­ Nederland

Crowd Control met Vato Gonzalez
10 december Matrixx

gepubliceerd door , op
Crowd Control
7 oktober 2011
FeestCrowd Control · Vato Gonzalez presents
Datumzaterdag 10 december 2011
LocatieMatrixx
Zaterdag 10 december wordt vanaf dit moment met rood gemarkeerd in de agenda's van house-minnend Nederland. Want dan pakt Vato Gonzalez groots uit in de Matrixx met zijn nieuwe concept Crowd Control. Rondom een 4 uur durende solo set van Vato, wordt hij bijgestaan door MC Tjen, Sandro Silva en Bjorn V.

Vato Gonzalez 4-uur solo set
Na de succesvolle eerste editie van april dit jaar, is het in feestmaand december weer tijd voor het van top tot teen verzorgde concept Crowd Control. Tijdens deze editie neemt Vato Gonzalez je gedurende een exclusieve 4-uur solo set mee op een ware muzikale wereldreis, die start in Nederland en via Brazilië en USA uiteindelijk in de UK eindigt. Het wereldwijde succes begint aardig voet in aarde te zetten. Zo scoorde hij eind juni zijn eerste Top 10 hit in Engeland met 'Badman Riddim'; een plaat die vervolgens voor twee 'Urban Music Awards' genomineerd werd. Naast het reeds succesvolle en populaire Dirty House concept, waar hij naam en faam mee heeft gemaakt, gaat Crowd Control een stapje verder met een podcast, een platenmaatschappij en een andere sound. Verwacht voor 10 december een verfrissende, volwassen sound, die met veel nieuwe Vato Gonzalez producties en remixes doorspekt zal zijn!

De avond wordt geopend door Bjorn V. Hij maakte samen met Vato Gonzalez de plaat 'Maison Croyable', die al support geniet van Bingo Players en Laidback Luke en binnenkort uitkomt op het Crowd Control label. Voordat vervolgens Vato Gonzalez zelf het heft in handen neemt, zal Sandro Silva zijn opwachting maken. Met zijn release 'Epic', een samenwerking met Quintino, heeft hij de zomermaanden menig festival en club totaal verwoest.

Tickets & gratis track
Kaarten zijn in de voorverkoop exclusief verkrijgbaar via www.matrixx.nl en bij alle Primerawinkels en kosten €12,50 (ex fee). Natuurlijk zijn kaarten aan de deur te koop voor €15,-.

Stuur voor 10 november een foto van jouw aangekochte tickets naar crowdcontrol@muzikology.com en ontvang de eerste release van het Crowd Control label, 'Live your life' van Dyna, gratis in je inbox als bonus.