Partyflock
 
­

Groove to Chill viert acht jarig bestaan in de Timmerfabriek

gepubliceerd door , op
In oktober bestaat Groove to Chill 8 jaar en dat betekent tijd voor een feest van formaat in een prachtige oude fabriek. Na verschillende feesten in de Piek, het Arsenaal, Panta Rhei, de Binnenhaven en natuurlijk de zeer succesvolle editie in Zware Plaatwerkerij op Koninginnedag is het tijd om een nieuwe locatie aan te doen. De Timmerfabriek aan de Koningsweg in Vlissingen is hiervoor, met zijn industriële rauwe karakter, de uitgelezen plek om het 8 jarige bestaan van Groove to Chill te vieren.

Op 22 oktober gaan het van 21:00 tot 04:00 los met 7 dj's van formaat. De avond wordt geopend door l'Atelier, twee jongens uit de stal van Kreativ Amsterdam. L'atelier bestaat uit Gijs von Willigen en Paul Veen die met een mix van deephouse en tech-house furore maken in de randstedelijke clubscene. De volgende twee mannen in de line-up zijn Koen Lebens en Lucas Lindeboom, twee ervaren jongens die al op feesten als Awakenings en Cocoon hebben mogen staan. No-nonsense tech-house om op te dansen is hun motto. Rotterdams finest, Pop on Acid, hebben beloofd een pompende techno party set weg te geven. Boris Ross en Dirk Schmidt, de mannen achter Pop on Acid, hebben al bewezen daar erg goed in te zijn op de grote festivals Solar en Extrema dit jaar. Om de boel nog even subtiel af te beuken hebben we Kauffman uitgenodigd. Hij gooide hogen ogen op de Koninginnedag editie in de Zware Plaatwerkerij met zijn secure mix van vette techno.

De entree voor dit alles is slechts 12,50 in de voorverkoop. Kaarten kunnen vanaf nu online gekocht worden via de Groove to Chill website, Partyflock en Facebook. Ook zijn kunnen er kaarten gekocht worden bij alle vestigingen van de Free Record Shop en KUB's in de Sint Jacobsstraat Vlissingen. Uiteraard zijn er ook kaarten aan de deur verkrijgbaar voor 15 euro.

Timetable

3 opmerkingen

:'(
Ik VIND dat jullie verplicht zijn om binnenkort het totaal over te doen omdat ik dat weekend niet aanwezig ben!!!!!!!!!!! en ik (...) jullie vaste Groove2chill klant ben :@:@:@:@
Lucas Lindeboom!! Jaa hoor!, jammer dat het aan de andere kant van het land is zou hem graag weer eens zien!