Partyflock
 
­ Nederland

Underground

gepubliceerd door , op
8 Oktober is het dan eindelijk zo ver. Underground Exclusive en Djpromotion.nl organiseren de tweede editie van 'Underground' Deze editie zijn er twee dance area's, namelijk een geweldige house/electro/hardtrance area en een techno lounge area met mogelijkheid tot natuurlijk dansen maar ook om te chillen met daarbij een passende line-up. De organisatoren vinden het belangrijk om de dance areas volledig in het thema in te richten. Ook dit maal heeft Underground Experience & Djpromotion.nl weer bijzondere decoraties weten te bemachtigen in combinatie met een licht, laser en vuur show waar u nog lang over na zult praten. Natuurlijk is ook deze keer het thema Underground wat staat voor een industriële omgeving waar het in de eerste editie om is begonnen. Het herbeleven van de illegale housefeesten uit de tijd van toen met de muziek van nu!

Wat kunt u verwachten?
Bij deze editie een echte Underground technolounge met techno-dj's die weten hoe ze met vinyl de muziek aan de man moeten brengen. In zijn eigen Tuktuk voorziet cateraar Marcel u graag van een lekker broodje, frisse milkshake of yoghurt & fruit. De licht, laser en vuur show wordt deze keer verzorgt door licht en lasertechneuten die verspreid op deze aardbol hun shows presenteren en hiervoor veel goede recensies hebben gekregen. Karikatuurtekenaar Frank zal met veel plezier een mooie tekening van u maken.

De eerste editie van Underground heeft veel positieve geluiden ontvangen. Bij de tweede editie hebben de organisatoren alles uit de kast gehaald om deze editie van Underground op 8 oktober a.s op een nog (veel) hoger level te tillen. En dat gaat zeker lukken.

Dit mag je toch niet missen, kom op 8 oktober a.s naar de Westergasfabriek in het Machinegebouw en laat u verrassen.

Industrial Stage
Ko-c
Alberto V
Ed Mission
Miss J
Marcel S
CyRonn
Orlando Bloem
Lesley Styles
Trèbon
& hosted by MC Miss Chianty

Down Under Stage
Dean Perry
Saendker
LucaCulo
Dave Laville
D.Peter
Fabio

En nog maar een keer alle zekerheid, de pakeertip! Parkeren: Van Slingelandtstraat.
Aangekomen via de navigatie op de Haarlemmerweg, rijdt u deze uit tot dat u aan komt bij een kruispunt waar zichtbaar met grote letters rechts voor u Leen Bakker op een gebouw staat. Daar slaat u rechtsaf de Van Slingenlandtstraat in en vervolgens linksaf. Hier bevindt zich een parkeergarage. Gaat u niet linksaf bij de parkeergarage dan bestaat de mogelijkheid om rechtdoor te rijden tot aan het Shellstation en daar kan buiten geparkeerd worden.

Omdat op deze dag ook het feest van Awakenings wordt gehouden is het raadzaam om op tijd te komen. Aangekomen op het terrein zal veel volk richting de gashouder lopen, de grote fluitketel aan uw linkerhand. Het enige wat u moet doen is rechtdoor blijven lopen tot aan de ingang van het Machinegebouw. Op het terrein van de Westergasfabriek zal de organisatie borden plaatsen die aangeven hoe er gelopen kan worden.

Prijzen
Voorverkoop: € 27 ,50
Tickets available @ Paylogic, www.undergroundexperience.nl, www.djpromotion.nl en bij Primera

10 opmerkingen

Wordt weer een toppertje!!! Kan niet wachten tot zaterdag!!! xxx
 
hardtrance.. lekker(H)!
Goede line up dus word vast een topper...
in ieder geval erg veel zin in!!!
 
Lekkere namen zitten ertussen .. gaat een mooi feestje worden dit.
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
zin in :):)
Yes, dikke line up en mega locatie:-)

Ik ben erbij, dit wil ik niet missen....
Hop hop, gas erop!!!!
Gaat super worden, nog een paar dagen en dan knalluhhh in de Westergasfabriek :-)