Partyflock
 
­ Nederland

Gemeente en overheid Overdinkel op hun hoede

gepubliceerd door , op
Irreversible
8 september 2011
FeestIrreversible · Returns
Datumvrijdag 28 oktober 2011
LocatieDrost
Na de perikelen rondom Hyperdome op eerste paasdag dit jaar (zie Ultramusic spreekt met woedende menigte in Overdinkel (ov)), is de gemeente Losser op haar hoede voor eventuele acties rondom het evenement Irreversible, welke in de agenda van Drost te Overdinkel staat vermeld op 28 Oktober 2011.

Dit keer is het niet zozeer de datum wat de gemeente zorgen baart, maar meer de geschiedenis van dit evenement. Irreversible startte ooit in een schuur net buiten Oldenzaal, waar het direct na de eerste editie al geroemd werd door een kleine club hardcore liefhebbers uit de regio. Het was niet zozeer de gelikte locatie, of de schone toiletten. Integendeel, het was het gebrek aan dezen die de bezoekers een speciaal gevoel gaven. Na meerdere succesvolle edities in deze schuur, werd de organisatie gedwongen om toch ergens anders zijn heil te zoeken, aangezien de eigenaar na meerdere onrustige nachten, toch besloot de reeks feesten tot een einde te brengen. Na een uitstapje met Night Of The Hools en een aantal edities in Enschede en Gronau (DE), kwam er nog een reünie in de befaamde schuur. Hierna werd het stil rond Irreversible. De gebrek aan waardige locaties ontbrak, maar de trouwe bezoekers van Irreversible zijn een hardnekkig volkje. Juist dit feit baart de overheid zorgen.

Eigenaar van de schuur, Dhr. Rijnink (186 jaar) staat ons te woord. "Ja, op die jongens is op zich weinig aan te merken, maar zodra die herrie aan gaat is het al snel gebeurd met het fatsoen". "Aantal jaren terug regende het die avond hard en was de hele omgeving hier een modderpoel. Waardoor ik midden in de nacht wakker werd gemaakt om de auto's van die jongens uit de modder te trekken met de tractor. Ik ben verdulleme tot 10.00 's morgens bezig geweest. Daar heb ik dus geen zin meer in'. (bovenstaande tekst van Dhr. Rijnink is overigens aangepast naar het ADL, aangezien de beste man de twentse taal boven gemiddeld beheerst).

De gemeente Losser is al jaren op de hoogte van dit fenomeen in hun regio, en kijkt dan ook met argusogen toe hoe de organisatie van Irreversible toch weer een editie op poten weet te zetten. Er wordt wederom gevreesd voor protesten van de inwoners van Overdinkel, maar die zijn tot nu toe uitgebleven. Een woordvoerder van de politie Losser was niet bereikbaar voor commentaar. "Het enige wat de politie kan zeggen is dat de politie de zaak nauwlettend in de gaten houdt".

Meer inhoudelijke info over Irreversible zal binnenkort hier bekend gemaakt worden.

10 opmerkingen

Gheghe super verhaal (y)
Onwies veul zin an
Werkzaam bij Ragwerk
Artiest Stikko
haha mooi verhaaltje :P

zin an... :bounce:
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Met die regen dat weet ik nog wel.... :D Dat was een geweldige locatie, House, op z'n Twents!!
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Top feest in toplokatie.
Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Gaan we weer meemaken
hehe heerlijk hoernbende bericht weer:P
(dat met die auto's in de sloot is écht waar trouwens:))
 
Artiest Dr.Bob
Ik lees niks wat niet kan eigenlijk :)
hoppa heb dr zin an we komen met de tik m an bende uit twente jaaaaaaaaaaaaa ook wij gaan overdinkel ouderwets laten schudden tik m an lik m an doar komt wie an