Partyflock
 
­ Nederland

Ultramusic spreekt met woedende menigte in Overdinkel (ov)

gepubliceerd door , op
Hyperdome
11 maart 2011
FeestHyperdome · Easter Hardcore Edition
Datumzondag 24 april 2011
LocatieDrost
Prozac van Ultra Music kijkt lijdzaam toe hoe de menigte boze mensen, bij Drost in het Twentse dorp Overdinkel, groeit. Zijn compagnon Robin schudt zijn hoofd afkeurend. 'Het is onvoorstelbaar wat een emoties dit los maakt in de mensen' zegt Prozac enigszins verbaasd. 'Maar Ultra Music laat het hier niet bij zitten, Ultra Music zal er alles aan doen om tot een compromis te komen met de inwoners van dit rustige Twentse dorp'.

Mevrouw Munsterman denkt er duidelijk anders over. En reageert woedend op de uitspraak van Prozac
'Het is uit den boze om dit soort activiteiten te houden op onze kerkelijke zondag. En al helemaal als het Eerste Paasdag betreft. Weg met deze mensen die Pasen nog associëren met een uit de kluiten gewassen konijn'.



Aanleiding tot dit protest is het aankomende Hardcore event Hyperdome wat gehouden wordt op 24 April in het schitterende Drost.

Na twee zeer geslaagde edities van Hyperdome afgelopen half jaar is de komende editie een logisch vervolg op dit zeer geslaagde concept. 'Ultra Music zal er alles aan doen om de vorige edities te overtreffen. Deze editie zal er niet enkel Early Hardcore gedraaid worden, maar er zal ook een nieuw jasje aangetrokken worden. De nadruk ligt dus op Hardcore in het breedste zin van het woord. Tevens zal de leeftijdsgrens verlaagd worden naar 18+', deelt Prozac mij enthousiast mede. Het feit dat het op eerste paasdag wordt gehouden, schiet veel (toch al sceptische) dorps bewoners in het verkeerde keelgat. Er is zelfs een speciale actie groep opgezet door de oudere vereniging en de plaatselijke Kerk.

Dhr. Munsterman staat zijn vrouw bij, en reageert al even kwaad. 'Vorige keer was het echt te zot voor woorden. Half Overdinkel heeft wakker gelegen, iedereen heeft steen en been geklaagd', verteld Dhr. Munsterman aangeslagen. 'Drost heeft enkele aanpassingen gedaan omtrent het geluid, dus naast het feit dat de buurtbewoners er minder last van zullen hebben, zullen de bezoekers ook kunnen genieten van en nog harder en zuiverder geluid als voorheen. Ondertussen raakt de sfeer grimmiger, en ontstaat er onrust in de menigte. De inmiddels gearriveerde politie heeft moeite om de boel in toom te houden, terwijl de organisatie leden door het tumult kans zien weg te glippen uit de dreigende situatie.

'Ultra Music heeft komende week een vergadering met de oudere vereniging. Ultra Music heeft een deel van de DJ's, die de 24ste komen draaien, uitgenodigd om de vergadering bij te wonen en het woord kracht bij te zetten. De jongens van The Bass Navigators en één van de weinige vrouwelijk Hardcore talenten Liz Rahman zullen tezamen met Promethean en Ilegaliize hun beste beentje voorzetten om met hun ervaring en overtuigingskracht het conflict op te lossen. Mocht dit niet voldoende zijn dan kan Ultra Music altijd nog zwaarder geschut inzetten door Promo, Dione en het onafscheidelijke duo Sequence & Ominous op te trommelen. Met deze grote namen zal het zeker weten moeten lukken', lacht Robin.

Ultra Music houd u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent deze gevoelige kwestie in Overdinkel.

17 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Prachtig persbericht, :respect:

Wat betreft de klagende bewoners van Overdinkel, laat de The Bass NaviRollators een tour doen langs de bejaardenhuizen en het dorp klaagt niet meer...
laatste aanpassing
Uitspraak van VecinoNL op zondag 13 maart 2011 om 16:49:
The Bass NaviRollators

Ghehe The Bass Navihoernbende squad:P
 
Artiest {SHOWLIST artist 30942, 43679}
:lol:
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
:lol:
Heldig nieuwsbericht hahaha!
whehehehe nog meer zin aan het feest (y)
 
Haha supervet, gij zult niet luisteren naar den hardcore haha!
Als je niet kan slapen dan doe je gewoon oordopjes in, dan hoor je niks. Je hebt vanaf nu dan nog meer dan een maand om ze te halen. Probleem opgelost.
Stop de konijnen! :P
:lol: wel balen dat ik nog in dit gat woon :S
Artiest {SHOWLIST artist 557, 608, 41089}
:lol:
stelletje christenhonden, geloof maakt meer kapot dan je lief is....
Nu begrijp ik die bekeuring van € 70 euro ook wat beter de laatste keer... :S ouwe zeikerds