Partyflock
 
­ Nederland

Stalker presents Gabriel Ananda

gepubliceerd door , op
Club Stalker mag vrijdag 30 september één van Duitslands meest bijzondere technopioniers verwelkomen: Gabriel Ananda. Een gelegenheid waar Stalker wederom laat zien een club van formaat te zijn. Ananda is de afgelopen decennia verantwoordelijk geweest voor een enorm scala aan hits die door bijna elke dj wel gedraaid wordt. Eerder dit jaar stond hij nog op Wappy New Year en Welcome to the Future en slaat hierbij de oudste club van Nederland niet over. Vanzelfsprekend wordt alles weer uit de kast gehaald en wordt deze grote held met open armen ontvangen voor een echt staaltje vakmanschap.

Naast een dj/producer van dit wereldformaat kunnen maar weinig dj's zich staande houden. Mike Ravelli is één van die weinigen. Deze dj heeft een vergaande geschiedenis met Stalker en draait met zijn sterke optredens tegenwoordig alles plat. Van underground en obscuur tot grote evenementen. Nationaal, maar ook internationaal. Hij brengt je een sensationeel verhaal langs pareltjes van platen die samensmelten tot een grote knalsessie.

Boris Gauner is een nog jonge maar ambitieuze dj en producer. Met zijn eigen Stalker avond 'Haerlemsch Raveolutie' heeft hij onder meer Egbert, Taras van de Voorde en Anton Pieëte op het Stalker toneel gekregen. Hij is een gepassioneerd technoliefhebber die heeft laten zien voor niets onder te doen op deze ambitieuze avonden.

Boven aan de trap de boys van Batskrew. In een vier uur durende muziekdoos weten ze van hiphop naar pop tot rock te stoppen. De verrassing van 2011!

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54970, 59318}
Gabriel Ananda! Op WTTF lekker bezig!
Stond hij niet vorig jaar ook rond deze tijd hier? Vergeef mij als ik 't mis heb...