Partyflock
 

Late Night Society viert éénjarig bestaan samen met Hot Creations

gepubliceerd door , op
De uitdrukking 'time flies when you're having fun' is niet voor niets ooit de wereld in gebracht. Het is inmiddels alweer een mooi jaar geleden dat Late Night Society de eerste stapjes zette in Trouw en zich ontwikkelde tot een graag geziene waarde in het Amsterdamse nachtleven. LNS hosts Boris Werner en William Kouam Djoko hebben met de 'dress up chic, act like trash' attitude en dresscode van de avond bewezen dat kwaliteitshouse en lol maken op een feest meer dan goed samengaan. Voor het éénjarig bestaan op vrijdag 30 september hebben de twee Hot Creations labelbaas en hot talent Jamie Jones uitgenodigd, die vervolgens één van zijn paradepaardje Robert James van stal meeneemt. Uiteraard gaat de dank uit naar alle trouwe LNS liefhebbers en de fantastische acts die Late Night Society het afgelopen jaar mocht verwelkomen.

Eén van die acts op kerstavond vorig jaar was Jamie Jones, waarbij hij zelfs vanachter de draaitafels zo op de welbekende Trouw-subs klom om mee te feesten. Komende editie geeft Late Night Society hem de ruimte om dit kunstje onder de Hot Creations vlag nog eens dunnetjes over te doen.
Hij wordt bijgestaan door hot talent Robert James die door niemand minder dan Pete Tong in Mixmag wordt getipt als één van dé producers van 2011.

Jamie Jones vliegt als dj, producer, labelbaas, organisator en allround rockster van hot naar her en brengt zijn kwaliteiten met veel enthousiasme over op het publiek. Zijn talloze hits en remixen stromen over van liefde voor wat hij doet en onlangs is Mr Jones uitgenodigd een mixcompilatie te maken voor de gerenommeerde Fabric reeks. Tijdens zijn eigen Hot Natured feesten is het altijd een dolle boel met een uitgelaten sfeer, erg gelijk aan die van LNS. In overleg is daarom besloten tijdens komende editie van LNS het beste van beide atmosferen samen te laten smelten.

In het echte leven heet hij Robert Mccomiskey, maar James ligt toch iets gemakkelijker in de mond zal hij hebben gedacht. Zoals eerder gezegd is 2011 het jaar om op Robert James te letten. Zijn eerder uitgebrachte ep's Sleep Moods en Malibu zijn erg goed ontvangen en na al langer een vaste kracht te zijn in clubs als Mint Club in Leeds en Zoo Project op Ibiza heeft de uit Leeds afkomstige producer een goeie stap gemaakt voor een internationale dj carrière. Er ontstond in korte tijd een indrukwekkende staat van dienst met gigs in Fabric, Watergate, Puerto Rico en hij mocht onlangs zelfs openen voor eerder genoemde Pete Tong in Sheffield voor tienduizend man. Nu is het dus tijd voor Robert James' Nederlandse debuut om naast Jamie Jones zijn thuislabel Hot Creations op eigen unieke muzikale wijze te vertegenwoordigen.

Trouw zal er vrijdag 30 september weer heerlijk warm bijzitten na een zomer die dit jaar geen zomer was. Als één van de best gewaardeerde labels op Resident Advisor kan de rechtgeaarde liefhebber bij Late Night Society invites Hot Creations zeker zijn of haar hart ophalen. Denk aan zon, zee, Palmbomen en langgerekte stranden; in je beste avondkleding welteverstaan. Maak je borst maar nat voor een nacht vol losse beats, geile vocalen en synthy basslijnen waarvoor Je Moeder nog van de bank komt om haar jong geleerde discomoves aan je te tonen. Zoals altijd draaien LNS hosts Boris Werner en William Kouam Djoko de zaal op temperatuur.

Prijsvraag LNS invites Hot Creations
Voor deze gelegenheid hebben Late Night Society en Hot Creations een heel goed gevuld prijzenpakket samengesteld, waar je ook nog een gastenlijst voor de avond bij krijgt. Wat je moet doen, is het volgende: Haal een 'Late Night Society' sticker op bij één van de onderstaande plekken. Plak deze op de meest originele plek en fotografeer dit vervolgens. Mail je foto voor dinsdag 27 september naar win@TrouwAmsterdam.nl o.v.v. 'Late Night Society stickeractie'.

De stickers zijn af te halen bij: TrouwAmsterdam, Rush Hour, Concrete, Concerto, Kinki Kappers Overtoom, Tenue de Nîmes, Episode en Zipper in Amsterdam. Of bij Boris Werner en William Kouam Djoko op iedere plek waar zij draaien of überhaupt aanwezig zijn. Ben je niet zo'n goeie stickeraar, maar zijn planten wel jouw ding? Neem dan een palmboom mee naar deze avond en kom gratis binnen.