Partyflock
 
­ Nederland

Zomerpop in de startblokken voor de 22e editie

gepubliceerd door , op
De artiesten staan te popelen om op te treden, het festival terrein wordt een week van te voren alweer opgebouwd en de kaartverkoop gaat weer als een trein, alles duidt erop dat Zomerpop 2011 weer een groot succes gaat worden! Op zondag 4 september 2011 (de grootste dag van het tweedaags popfestival) staat recreatieterrein De Weyver in Opmeer volledig in het teken van muziek; van lokale helden tot nationaal- en internationaal bekende artiesten. Ook de succesvolle zaterdag van de afgelopen jaren wordt dit jaar weer voorgezet met grote acts als Pater Moeskroen, The Tunes, Beans & Fatback en onder meer techno artiesten als Egbert (Live) en KlapSandwich.

Met de 22ste editie op komst ziet het ernaar uit dat Zomerpop weer veel bezoekers gaat trekken; de afgelopen vier jaar was het festival compleet uitverkocht. Het festival bestaat uit drie grote podia en beleeft op zondag haar topdag. Voor de editie van 2011 heeft Zomerpop de volgende headliners kunnen contracteren: Tim Knol, The Handsome Poets, Kensington, Krystl, La Pegatina (Esp) en de bekende DJ's Jaz von D, Shermanology, Quintino, Billy the Klit en Nederlands nieuwste internationale dance-pionier Nicky Romero. Iedere muziekliefhebber kan tijdens Zomerpop zijn hart ophalen met zijn favoriete muziekgenre; van alternatieve pop-/rockmuziek tot een grote verscheidenheid aan dance muziek.

Programma zondag 4 september

De zondag is de grote festivaldag van Zomerpop 2011. Ook dit jaar heeft Zomerpop - naast landelijk bekende artiesten - een groot aantal talenten uit de regio gescout en geprogrammeerd. De definitieve line-up voor zondag 4 september is als volgt:

Dance podium: Billy the Klit, Nicky Romero, Quintino, Shermanology, Jaz von D, Bootsman2Bootsman, DJ Justincase en MC Bizzey.
Live podium: Tim Knol, La Pegatina (Esp), Kensington, Handsome Poets, Krystl, Bright Young Lights en Karma's Lab.
Foxtod podium: Fluug Fighters, DJ Klaas, G3rst (mash-up), RUINMYTUNE en Kiekstra vs Blacky.

Programma zaterdag 3 september

Dit jaar kent Zomerpop 2011 op zaterdag een vernieuwd programma met een uniek 'Zomerpop Dorps Diner' vooraf, daarna is er tot laat in de avond muziek. Het muziek programma is net als voorgaande jaren bedoeld voor alle leeftijden. Met de band Pater Moeskroen en de band The Tunes kan de avond niet meer stuk. Ook op het dance podium wordt veel verwacht van de top-act Egbert (Live).

Live Podium: Pater Moeskroen, The Tunes, Beans & Fatback
Dance/Tempo Podium: Egbert (live), KlapSandwich, Basterd & Suiker, Euzah en Schobbejac.

Meer informatie
Voor meer informatie over Zomerpop, de artiesten, kaartverkoop en overige informatie zie www.zomerpop.nl. Het recreatieterrein De Weyver is gevestigd aan de AC de Graafweg (N241) tussen Hoorn en Schagen ter hoogte van Hoogwoud / Opmeer.
Zaterdag 3 september: aanvang 18.00 uur, dagkassa €7,50.
Zondag 4 september: aanvang 13.00 uur, dagkassa €25,00 / voorverkoop €22,00.

De tickets zijn te koop via www.zomerpop.nl of anders bij een van de reguliere lokale voorverkoopadressen.