Partyflock
 
­ Nederland

Gatecrasher's variatiemenu

gepubliceerd door , op
Het beste op trance-, house- en technogebied, en alles wat daartussen zit, in één dikke line-up onder één dak? Het Britse Gatecrasher flikt het al jaren en op veel festivals ben je eigenlijk niet anders gewend. Opzouten daarom met die hokjes, verstand op nul en knallen maar! Want op 10 september is Amsterdam eindelijk aan de beurt om kennis te maken met 'het nieuwe feesten' als het reizende wereldcircus uit Engeland in The The Sand crasht.

Met veel goede zin en gepaste trots presenteert Gatecrasher een zeer kleurrijke affiche, dat uiteenlopende artiesten uit verschillende hoeken bevat, met de top-namen Eddie Halliwell, Marco V, Yoji, Funkerman, Chris Cortez, Dimitri Vegas & Like Mike, Richard Durend, Koen Groeneveld, Ernesto vs Bastian, Dainty Doll, Tenishia, Alex Fisher en Wezz Devall.

Iedereen die wel eens over de grens heeft gefeest zal het hebben meegemaakt; een podium met van alles wat en voor ieder wat wils. Het betekent vaak niet alleen meer muzikale afwisseling, maar ook een grotere diversiteit op de dansvloer. Kortom: een sterrenmenu met vlees, vis én vegetarisch. En waarom moeten kiezen als er zoveel lekkers op tafel staat?

Na buitenlandse clubfeesten te hebben georganiseerd in Ibiza, Seoel, Singapore, Abu Dhabi, Moskou en Sydney komt Gatecrasher naar ons liberale Amsterdam, volgens aanstaande Amsterdam Dance Event-begrippen hét Europese centrum van de dance. Met een muzikale programmering die ondanks de variatie, maar waarschijnlijk dankzij, een dynamische nacht tot gevolg heeft, en waar de verschillende stijlen melodieus zullen vloeien in plaats van lomp clashen.

Tickets en prijzen
Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen voor 27,50 euro (exclusief servicekosten). Vip-tickets kosten 40 euro in de voorverkoop.

Trailer
Check hier de trailer:

8 opmerkingen

Fijn feest dit! Dikke line-up hoor!
laatste aanpassing
 
:respect:
 
Wij zijn lekker erbij.VIP
dit gaat er weer 1tje voor in de boeken worden.

wat een gruwelijke line-up.

zinzinzinzinzinzin.
Uitspraak van Cyndium Events op donderdag 25 augustus 2011 om 13:49:
leuke line-up


leuke line-up??? een vette line-up zal je bedoelen.