Partyflock
 
­

Secret Cinema en Tony Rohr allebei vierenhalf uur lang

gepubliceerd door , op
Twee techno-titanen keren terug op het strijdtoneel van SOIA - Strand Oog in Al waar ze beiden goede herinneringen aan hebben. Het gaat hier over niemand minder dan Secret Cinema en Tony Rohr. Zowel de technohelden als het publiek waren enthousiast. Dan kan je de heren toch niet weer maar anderhalf uur laten draaien? Bewaak zondag 17 juli met slot en grendel, want dan gaat het los!

GEM en Elevation Events hebben de handen ineengeslagen voor GEM in the Open. Secret Cinema en Tony Rohr, gaan niet anderhalf, niet twee, niet drie, maar vierenhalf uur los achter de draaitafels.Brooklyn, New York: Tony Rohr! Gigs in de legendarische Berlijnse clubs Tresor en Berghain en de beroemde Spaanse club La Real, Rohr draait in de dikste clubs. Geroemd om zijn originaliteit, maar ook om zijn karakter. Veel succes, maar heerlijk gewoon gebleven. Dat matcht wel met ons kikkerlandje!

Secret Cinema bracht onlangs het album Minerals uit. En met succes! Recensies spreken over een sublieme samenhang van deephouse, techhouse, techno en ambient en één van de beste albums van dit jaar tot nu toe. Dat Cinema dit op zijn eigen label GEM mocht doen en daarmee voor het eerst producer én labelbaas is, maakt het succes compleet.

Terug naar SOIA - Strand Oog in Al. Een toplocatie aan het Amsterdam Rijnkanaal in Utrecht. Twee technohelden die ieder vierenhalf uur lang je voeten in het zand laten dansen. Of, zoals het nog veel lekkerder, in het Engels klinkt: 'This stripped down line-up with two techno titans performing a four and a half hour set each is a perfect recipe for a disastrously wicked outdoor rave!'

Voor €12,50 ben jij er 17 juli 2011 bij. Bestel hier alvast je ticket.

10 opmerkingen

Erg zin in! Twee helden, Tony Rohr de laatste keer op Soends festival ging als een malle :)
gvd gvd gvd kan er niet bij zijn kut zooi!!!
Zin Zin Zin!!! Wordt master!