Partyflock
 
­ Nederland

Nopeisdope 25 juni in de Zeelandhallen

gepubliceerd door , op
Zaterdag 25 juni zal een historische dag worden in Goes en omgeving. Op die datum komt er dankzij discotheek El Toro uit het Zeeuwse Goes één van Nederlands grootste houseconcepten naar de Zeelandhallen. Toen bekend werd dat El Toro in het weekend van 25 juni haar deuren zal sluiten voor een gigantische verbouwing, ontstond het idee om een groot spektakel in de Zeelandhallen te organiseren.

Nopeisdope was het eerste concept dat op het verlanglijstje stond om een samenwerking mee aan te gaan. Nopeisdope is in de 5 jaar tijd dat het nu bestaat uitgegroeid tot het grootste houseconcept van Nederland. In vele landen zijn er in deze periode edities van Nopeisdope geweest en in ons eigen land is Nopeisdope altijd actief op de beste locaties.

Voor de editie van 25 juni zal alles uit de kast gehaald worden en kun je een show verwachten zoals je die niet vaak ziet. Als Nopeisdope ergens komt dan weet iedereen dat het wel goed zit met de line-up. Met internationale sterren als Quintino, Lucien Foort en Baggi Begovic in de Nope area, zullen de Zeelandhallen deze nacht tot een ware housetempel worden omgedoopt.

Naast de Nope area is er ook een Dope area waar je de beste eclectic en Urban beats zal horen van grote namen als Hitmeister D en Nizzle.

De 10e editie van de bekende Nopeisdope verzamel cd is zojuist op 27 mei uitgekomen en deze dubbel cd is deze keer gemixt door Marc Benjamin en Mirwais & David Gravell en gehost door MC Lady Bee.

De voorverkoop voor 25 juni is in volle gang en je kunt je kaarten verkrijgen via:
www.nopeisdope.com, seedancetickets en Freerecordshop.

Volledige line-up
Nope area
Quintino
Lucien Foort
Baggi Begovic
Ralvero
Mirwais & David Gravell
Skitzofrenix
Firebeatz
MC: Bizzey

Dope area
Hitmeister D
Kubus
Nizzle
Naffz
BIGGI

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 23792, 61084}
misschien wel aanwezig!!
ziet er leuk uit!