Partyflock
 
­ Nederland

Blokkade

gepubliceerd door , op
Blokkade
27 februari 2011
Een feest op zaterdag 28 mei waar je hun unieke kijk op feesten kan ervaren: non-profit, no-nonsense, just party! Met bekende en opkomende DJ's organiseren zij een benefietfeest, waarmee ze stichting KiKa willen steunen. Onder het motto: "Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen" gaan ze gezamenlijk los!


Line-up en digiflyer Blokkade v1.0

''Blokkade' wordt gehouden in de nieuwe locatie ''t Blok' in Nieuwerkerk a/d IJssel.
Met twee zalen bieden zij je een gegarandeerd gevarieerde avond:
in 'Omleiding 1' kun je los gaan op de dikste hardcore en early hardcore van het afgelopen decennium. Naast een dikke set van het getalenteerde en ruige Offensive DJ team zal ook Human Resource een stevige set neerzetten, zo beloofd de organisatie. Als Reflect dan ook nog een setje weggeeft, weet je zeker dat je niet stil kan blijven staan, aldus Francis, een van de gezichten achter de organisatie. Aangevuld met talenten zoals B-Active, Darkrebel, Hypertension en The Wildcard schotelen zij je een mooie line-up voor.

In 'Omleiding 2' krijg je de vetste oldschool, UC en New-Style beats om je oren. The Eagle geeft je de klappers gemixt in een creatieve set. Da Teabaggers, de onlangs her-ontdekte perverselingen, zullen je een ervaring geven om nooit meer te vergeten! En met Wuzl, ReXtaR en Basz maken ze de gekte compleet!

Kaarten
Speciaal voor Kika waren veel artiesten bereid belangeloos op te treden. Dankzij hun medewerking kan de entreeprijs laag gehouden worden. Kaarten in de voorverkoop kosten €5,- en aan de deur €7,50. Zoals gezegd gaat de entreeopbrengst, naast andere opbrengsten, volledig naar het goede doel. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Primera de Filmfreak in Nieuwerkerk a/d IJssel, bij de lokatie zelf: 't Blok, IJsermanpad 1 in Nieuwerkerk a/d IJssel, het mailadres ojkb@live.com óf via de website www.ojkb.2fear.com. Op deze site is ook de digi-flyer met line-up nog eens te bezichtigen, net als de shirts/merchandise die deze avond in de verkoop zullen zijn.

Aanstaande zaterdag 28 mei 2011
De deuren gaan open om 21.00 uur.
Na 6 uur hard feesten is men genoodzaakt te stoppen rond 03.00 uur.
De minimale leeftijd om mee te mogen feesten is 16 jaar. Neem je ID-bewijs mee!

Opnames
Ook deze avond zal weer live worden uitgezonden op 'De Stoorzender'. Zowel beeld als geluid zullen live uitgezonden en opgenomen worden zodat men later nog eens in kan tunen en de avond dunnetjes opnieuw kan beleven. Ga naar www.destoorzender.2fear.com en klik op 'shows' voor een impressie.

Loterij
Naast de opbrengst van de kaartverkoop, merchandise, garderobe en verdere donaties is er deze avond ook een speciale loterij waarvan de opbrengst eveneens ten goede van Stichting Kinderen Kankervrij zal komen. Speciaal voor Blokkade is Rige.net bereid gevonden om wat goodiebags te vullen, vol met shirts, cd's en diverse waan- en onzinnige spulletjes… Tickets hiervoor zullen tijdens het evenement in 't Blok verkrijgbaar zijn.

Resume
De mannen achter internet radio & videostation 'De Stoorzender' en de organisatie Ouwe Jongens Krentenbrood liepen al geruime tijd met jeukende handjes om weer eens iets leuks te organiseren, na in het verleden al diverse legendarische feesten te hebben verzorgd in onder andere. het voormalige Taverna. Eind vorig jaar werd daarom besloten om de draad weer op te pakken, "Het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan.", aldus C. van Vliet. In een nieuwe locatie, met nieuwe concepten, wat nieuwe gezichten maar nog steeds met dezelfde aparte kijk op feesten. Wederom met een 'non-profit' instelling, waarbij nu de opbrengst van de feesten gedoneerd wordt aan diverse goede doelen, te beginnen met KiKa. Op onder andere Hyves, Facebook, Partyflock en Twitter zijn de organisatie en Blokkade al te vinden.

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 871, 3296, 1101, 278}
Artiest Cykiq
Keihard voor KiKa, jwz ;)