Partyflock
 
­ Nederland

W.I.T.P.

gepubliceerd door , op
W.I.T.P.
10 mei 2011
Op 3 juni 2011 gaat W.I.T.P. plaats vinden in Pakhuis 15 en 16 van het Westelijkhandelsterrein. De line-up is onderverdeeld in 2 area's waarbij Alex Niggemann, Estroe en Clarence Brandon de deephouse techno sound zullen vertegenwoordigen. In de andere area draaien Eigenwijs, Mokrani en Th'Acquisition de meer disco funk sound. Pakhuis 15, bij de meesten ook wel bekend als de oude Loft, heeft zich de laatse jaren steeds meer ontwikkeld als een veelzijdige club. De warme kleurstelling, de strakke inrichting en het sublieme soundsysteem maken Pakhuis 15 tot een plek wat menig house feest een extra dimensie geeft. Dit In combinatie met de naastgelegen aan elkaar geschakelde pakhuizen is Rotterdam een bijzondere feest locatie rijker.

Alex Niggemann is bij menig muziek liefhebber bekent vanwege zijn goedlopende producties op labels als Pokerflat en Get Physical. Tevens is hij label houder van Soulfooled en een bekend gezicht in de clubs van Berlijn. Naast hem staat Estroe, haar sound kan omschreven worden als melodieus en vol emoties. Zij zullen worden bijgestaan door Clarence Brandon die op 15 april dit jaar zijn eerstevinyl release "Times Have Changed"uitbracht op het label Soundtravels Recordings.

Het Collectief Eigenwijs is een naam die steeds vaker wordt terug gezien op grote festivals als Extreme en Solar. Th'Acquisition, een artiest die van veel variatie houd, hij brengt de 'spunkyness' terug op de dancevloer en dat allemaal in een Rotterdams jasje. Een andere Rotterdammer die de line-up aanvult is Mokrani, die voorheen doorging als Nour Casablanca, zijn sound heeft een wat tech-house karakter.

Tijdens W.I.T.P. zal de gastvrijheid van de bezoeker voorop staan en daarom is er naast muziek ook gezorgd voor nog meer extra's. Tevens zullen toilet en garderobe vrij zijn van kosten. Kaarten voor W.I.T.P. kunnen gehaald worden in de vvk via www.easyticket.nl