Partyflock
 
­ Nederland

Bassleader 2011
Belangrijke informatie

gepubliceerd door , op
Bassleader
7 februari 2011
FeestBassleader · Capital of the Harder Styles
Datumzaterdag 14 mei 2011
LocatieFlanders Expo Site
Nu zaterdag 14 mei transformeren Bass Events en Art of Dance het gigantische beurscomplex van Flanders Expo weer om tot de 'Capital of Harder Styles', Bassleader. In 4 verschillende zalen wordt het beste van de harder styles gebracht. De bijna 100 koppige line-up is om duimen en vingers bij af te likken.

Hieronder nog een aantal belangrijke weetjes voor nu zaterdag:
Kaarten
Er zijn nog kaarten te koop bij Free Record Shop of online op www.bassleader.be Je kan op de avond zelf ook nog tickets aan de deur kopen tot 01.00 .

Timetable
Bij het binnen komen ontvang je een timetable. Je kan deze ook al terugvinden op de Bassleader website: www.bassleader.be

Bancontact / mister cash
In de inkomhal is een bankterminal. Deze bevindt zich voor de ingang van Bassleader dus als je geld wil afhalen dien je dit voor je het event betreedt te doen!

Lockers
In de central hal bevinden zich de lockers. Je betaalt 5€ huur en 5€ waarborg die je na inlevering van je sleutel terug krijgt. Lockers zijn doorheen de nacht toegankelijk.

Gratis openbaar vervoer de lijn:
Op vertoon van je Bassleader ticket kan je gratis met het Openbaar Vervoer (Bus & Tram) in de zone Gent reizen. Wie met de trein tot Gent komt kan gratis met de tram van station Gent St Pieters naar Flanders Expo reizen, de tram stopt hier namelijk vlak voor de ingang. Voor meer info omtrend de treinverbindingen: www.nmbs.be Meer details over de bus en tramverbindingen vind je hier

Parking
De parking voor Bassleader is gratis. Gelieve enkel de officiële parkings van Flanders Expo te gebruiken, deze staan duidelijk aangegeven.

Cameras
Het is toegestaan om digitale fototoestellen mee te nemen naar Bassleader
Professionele toestellen (met spiegelreflex) of videocamera's zijn niet toegelaten.

De volgende items zijn niet toegelaten
Flesjes parfum, deodorant (spuitbussen, compacte deo-rollers kan wel), eten of drinken, drugs, wapens of gevaarlijke voorwerpen, voetbalshirts of –vlaggen, politiek getinte of aanstootgevende kleding of symbolen. Medicatie enkel toegelaten met doktersattest.

Zero tolerance / minimumleeftijd
Er wordt een Zero Tolerance beleid toegepast ten aanzien van drugs, agressie of racisme.
De minimumleeftijd is 16 en je identiteitskaart kunnen tonen is verplicht.

Bass Events merchandise & bassleader compilatie
Er zullen diverse merchandise stands staan in de centrale hal waar je ook exclusieve Bassleader merchandise kan kopen, alsook de gloednieuwe 3CD-compilatie, gemixed door Zatox, Outblast en Dr. Rude.

8 opmerkingen

Werkzaam bij Cyndium
Beter geregeld gratis openbaar vervoer.
Jaja tis er bijna Word weer Vet!(h)
Netjes, dat ov gratis is in regio Gent :D
Vanaavond (h)
Wat kost een kaartje aan de kassa?
Uitspraak van Michel-D op zaterdag 14 mei 2011 om 12:54:
Wat kost een kaartje aan de kassa?

Ik denk 2 keer de helft...