Partyflock
 
­ Nederland

Morgen House the 90s in Club Noa

gepubliceerd door , op
House the 90s
26 maart 2011
FeestHouse the 90s · Spring edition
Datumvrijdag 22 april 2011
LocatieNoa
Wat is er mooier dan in de lente naar een feest te gaan waar de kwaliteit nog voor op staat door dat de dj's de tijd krijgen voor hun set en waar het draait om de sfeer en gezelligheid en de goede dancemuziek uit de 90s.

Op twitter tweete een bekende MC: Never trust a skinny cook, never trust a bold barber and never ever trust a dj who can't spin with vinyl.. en daar heeft hij een punt. Tegenwoordig zijn er nog weinig dj's met techniek. Vandaar dat House the 90s voor deze keer 2 dj's hebben uitgenodigd met een DMC verleden. Dj Pavo en Bass-D hebben beide een verleden als vertegenwoordiger van Nederland in de DMC samen met oa Erick E en Jean en beide hebben een DMC award gewonnen.

Area I
De avond wordt zoals altijd ijzersterk geopend door Rabies & Alian en Marlin. Zij zullen de beste classics, oldschool en happy hardcore laten horen en zullen het publiek klaar maken voor Critical Mass. Op veler verzoek komt Critical Mass namelijk weer terug. Wie kent Critical Mass niet.

De meeste liefhebbers van de 90s kunnen hits als Burnin Love, Believe in the Future en Dancing Together in hun dromen meezingen. Op House the 90s is het weer tijd om ongegeneerd al hun hits en remixen uit volle borst mee te brullen.

Na Critical Mass zullen Bass-D en Pavo laten zien wat je in huis moet hebben om je DMC kampioen te noemen. Bass-D weet als onderdeel van het duo Bass-D & King Matthew als geen ander wat je het publiek moet geven en met Pavo heeft House the 90s misschien wel de oldschoolking van Nederland in huis gehaald. Beide stonden dan ook al lang op het wensenlijstje van de organisatie. Normaal zie je op festivals als Mysteryland, Defqon.1 Festival, Sensation, Nature One of welk groot internationaal festival dan ook maar nu in de intieme setting Club Noa.

Voor beide dj's is het een lange tijd geleden dat zij in Club Noa stonden, beide stonden nog nooit op een House the 90s en beide kunnen door hun historie de bezoekers de avond een mooi avondje House the 90s bezorgen. Later op de avond schuift dj UZI om het feest compleet te maken. Uiteraard is de gastheer van de avond buiten en in de dh booth Da Mouth of Madness weer aanwezig net als VJ Digital Movement.

Area II by Illegal Vibes
Iedereen kent natuurlijk de feesten van Illegal Vibes die gehouden werden in Harlingen. Underground ten top en terug van weg geweest.

21 mei zal er een reunion editie worden gegeven en omdat de organisatie van House the 90s vindt dat je goede feesten moet supporten heeft ze de organisatie gevraagd alvast een kleine sfeerimpressie geven, beneden in Club Noa. dj Justino, dj Defendor, Orphean en MC DenN= zullen hun 90s visie op Illegal Vibes geven.

Thunderdome radio
Om jullie alvast een voorproefje te geven is er woensdag 20 april een House the 90s special bij Thunderdome Radio waarbij dj Pavo en Bass-D alvast laten zien waarom House the 90s juist hen hebben gekozen voor deze editie van House the 90s. De beste platen en de meest technische hoogstandjes zullen voorbij komen en uiteraard kun je kaarten winnen voor House the 90s.

Thunderdome radio is elke woensdag vanaf 20.00 te beluisteren via www.thunderdome.com en de officiële site van Q dance

Wil je dus de hardere housesounds uit de jaren 90s in de volle glorie (her)beleven, even lekker mee zingen met de hits van Critical Mass, wil je eens zien wat voor techniek je als dj in huis moet hebben om je een DMC dj te noemen of kom je gewoon voor de gezelligheid dan is House the 90s 22 april 2011 in Club Noa jouw feest. Je bent welkom vanaf 23.00 uur en de entree is € 10 aan de deur. Club Noa is makkelijk te bereiken vanaf CS Leeuwarden en parkeergarages liggen op loopafstand

4 opmerkingen

 
Lekker feestje, met top artiesten en een prachtige locatie (Y)
 
vanuit den haag naar leeuwarden voor bass-d en pavo :kwijl:
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
http://tinyurl.com/Thunderdomeradio-20-4-2011

Voorproefje, tot vanavond guys en geniet ff van de wereld set die Bass D en Pavo hebben gedraaid woensdag :lol:
 
Helaas "weer"niet aanwezig, vanavond trouwfeest van vrienden...