Partyflock
 
­ Nederland

Housequake duo draait tien uur lang op eigen festival

gepubliceerd door , op
Voor het derde jaar op rij is een van de eerste festivals van het outdoorseizoen: Housequake Festival, zaterdag 14 mei op Aquabest. Om te vieren dat we weer naar buiten mogen is het thema dit jaar: 'out of the dark'. Housequakers ROOG en Erick E voegen de daad bij het woord en staan maar liefst tien uur lang in de spotlights: van 13.00 uur tot 23.00 uur hoor je de warme groove en vocal house van ROOG, gecombineerd met de techy sounds van Erick E. Nooit eerder verzorgde het duo zo'n lange marathonset.

Erick E: "Heerlijk dat we deze keer echt alles kunnen laten horen wat we in huis hebben. Verwacht een full-on housequake show, ondersteund met led, dvd's, visuals van VJ The Eye en vocals van MC Roga." ROOG: "De vorige twee edities waren ongelofelijk qua opkomst en vibe. Dus we gaan alles op alles zetten om er ook dit jaar weer wat spectaculairs van te maken!" Voor een terugblik op Housequake Festival 2009 en 2010 zie:



Housequake Recordings
Bij een thema hoort een anthem. De nieuwe single 'ROOG & Erick E present Housequake - Out of the Dark' met remixen van Nicky Romero en de Cube Guys verschijnt medio april op hun eigen label Housequake Recordings. Houd Beatport.com en soundcloud.com/housequakerecordings in de gaten. Hier hoor je ook de eerdere producties van Housequake Recordings.

Early Bird t/m 31 maart
Let op: t/m donderdag 31 maart bedraagt de Early Bird prijs voor Housequake Festival tickets slechts 25 euro. Vanaf 1 april kosten kaarten 35 euro. De voorverkoop loopt via www.housequake.nl, www.1management.nl en alle Primera winkels.

Housequake steunt Japan met donatietickets

Reclame maken voor 'HouseQUAKE Festival' (14 mei op Aquabest) lijkt ongepast in een week die letterlijk en figuurlijk overspoeld werd door aardbevingen, de Tsunami en nu ook nog sneeuw in Japan. De Housequake organisatie is zich hiervan bewust en draagt (samen met ticketpartner Paylogic) graag een steentje bij aan de broodnodige hulp. Daarom wordt er van de tickets die 17 t/m 25 maart verkocht worden 7,50 euro gedoneerd aan het Rode Kruis, ten behoeve van de slachtoffers. Deze kaarten kosten 25 euro.

Het Japanse Rode Kruis heeft zich de afgelopen dagen vooral gericht op zoek- en reddingsacties en medische en psychosociale hulpverlening aan de slachtoffers in Japan. Extra noodhulpteams zijn onderweg en in Tokyo is een crisiscentrum ingericht. Op het moment ligt de nadruk op het opvangen van evacués als gevolg van de nucleaire dreiging. Denk hierbij aan het uitdelen van voedsel, dekens, water en sanitaire voorzieningen voor de duizenden evacués en ontheemden. Rechtstreeks doneren kan ook, via giro 6868 (met omschrijving 'Japan') of via: www.rodekruis.nl/doneren/Paginas/steun-de-slachtoffers-in-japan.aspx.

Housequake zomerprogramma
- Zondag 12 juni: Housequake, Beachclub Fuel (voorheen BLM9), Bloemendaal aan Zee
- Zondag 17 juli: Neverland Festival, Recreatiepark Hengelhoef (België)
- Zaterdag 23 juli: A day at the park, Amsterdamse Bos

7 opmerkingen

 
Zozo 10uur lang .. dat wordt een intensief setje (Y)
Zeker dat ik er dit jaar wel bij ben :[
Jammer, dan zit ik in mijn examen periode! Ik hoorde dat Housequake ging stoppen? Zo niet, dan ben ik er volgend jaar zeker te weten bij!
Veel plezier voor iedereen die wel gaat.
laatste aanpassing
HQ Stoppen?? Kan ik mij niet voorstellen en dat hoop ik ook niet!
Artiest Onyx
Uitspraak van Naam Met Faam op zondag 20 maart 2011 om 17:31:
HQ Stoppen?? Kan ik mij niet voorstellen en dat hoop ik ook niet!

roog stopt na 2011 met draaien dus is automatisch idd laatste jaar housequake ben ik bang
Uitspraak van Michel26 op maandag 21 maart 2011 om 09:51:
roog stopt na 2011 met draaien dus is automatisch idd laatste jaar housequake ben ik bang

Jammer! Dus dit jaar maar Housequake meepakken!!!
yessss here we come........