Partyflock
 

Metz on Sunday

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday
6 februari 2011
FeestMetz on Sunday · The dreadified edition
Datumzondag 20 maart 2011
WinactieMetz on Sunday actiegesloten
LocatiePrinses Theater Site
Op Zondag 20 maart is het tijd om to be dreadified. Op deze dag zal Lucien Foort jou meenemen op een 3 uur durende muzikale experience tour. Deze 3 uur set geeft Lucien de mogelijkheid om zijn grote passie housemusic ten gehore te brengen en geeft jou de mogelijkheid om in te stappen op een bijzondere house trip. Metz on Sunday nodigt jou uit, so enjoy the ride!

Als er ooit een moment is geweest om het Rotterdamse publiek te betrekken bij zijn set dan is dat op deze avond . Vaak staat hij geprogrammeerd in het Rotterdamse maar meestal maar voor 1 of 2 uur. Maar op Metz kan hij laten zien wat hij kan, waar hij voor staat en met welke energie hij je kan meenemen in een echte originele housetrip!

De opwarming deze avond zal gedaan worden door DJ LeBlom en het duo Helguera & Dominicus. Dit duo is hot op dit moment. Met dikke produkties achter hun naam zijn zij een van de aanstormende talenten die ons land rijk is. Houdt deze namen in de gaten. Natuurlijk is de afsluiting van de avond weer in handen van Mr. Metz. Deze man weet wat het publiek wenst aan het eind van de avond en dat bewijst hij keer op keer. Niet alleen in het Prinses Theater maar ook op de inmiddels zeer populaire Metz on Friday Drink.

Daarnaast maakt de locatie 'het Prinsestheater' en de setting deze gehele Metz on Sunday experience af, van de aankleding tot het soundsysteem alles wordt uit de kast getrokken om de juiste sfeer te creëren. Dus laat je verassen door geheel in stijl deze Metz on Sunday met een exclusieve 3 uur set van Lucien Foort te ervaren! De vocals deze avond zijn in handen van onze'houseangel' Choral.

Metz on Sunday zorgt ook in hun 12 jarig bestaan weer voor de mooiste Zondagen van de maand. Iedere 3e Zondag zijn de echte Real House liefhebbers daarom te vinden in het Prinses Theater. Jij komt toch zeker ook weer op Zondag 20 maart een heerlijk dansje maken? Geniet van de houselijke sfeer en Step into the World... Thats called Metz on Sunday!

1 opmerking

Luciën Foort (Y)