Partyflock
 

Booming Brasil

gepubliceerd door , op
De eerste editie van Booming Brasil staat klaar op de planken! De Winkel van Sinkel is op zaterdag 12 februari het terrein voor de dikste Braziliaanse beats. Het meest zomerse concept ooit in Utrecht komt met heel veel kabaal dwars door de stad heen en dat met een heerlijke line-up om de winter te doen vergeten: Quintino, Melvin Reese, Jasper Clash, Jeroen Cortello & Mo MC!

Booming Brasil is een nieuw concept in de Winkel van Sinkel en staat voor tropische sferen, de vetste house en natuurlijk het zomerse publiek! Al is het nu nog hartje winter, met dit Braziliaanse feestje halen we de zomer alvast terug naar Nederland. Want in Brazilië schijnt namelijk altijd de zon! De Winkel van Sinkel zal magisch omgetoverd worden tot een waar Braziliaans strand vol lekkere cocktails, zomerse house met Samba invloeden en heel veel trommels en overal een koele bries van de palmbomen.

Niemand minder dan Quintino komt bij de kick-off langs om Booming Brasil enorm te laten knallen. Deze jonge ster draait op alle grote podia van Nederland inclusief de dikste festivals en zijn hit met Mitch Crown 'Heaven' wordt nog steeds volop op de radio gedraaid en is nog steeds een dansvloer klapper. Utrechtse grootheid Melvin Reese loopt al aardig wat jaren mee in de scene en maakt daarom ook terecht zijn opwachting bij Booming Brasil. Deze Utrechter pur sang weet als geen ander hoe je een zaal opwarmt en dat is ook precies wat hij deze avond gaat doen. Jasper Clash is de bekende resident van het landelijke succes concept Latin Lovers. In Utrecht is hij ook een graag geziene gast, want hij stond zelfs vorig jaar in de programmering van het Zomerkriebels festival. Clash heeft trommels en tribals door zijn aderen lopen! Jeroen Cortello is de jongen die met meer dan 200% de line-up compleet maakt. Zijn drijvende basslines met invloeden vanuit Rio de Janeiro passen perfect als laatste puzzelstukje in het verhaal van Booming Brasil en hij is er nu al klaar voor! Vocaal wordt de avond ondersteund door Mo MC die jullie allemaal kennen van o.a. Sneakerz

Zaterdag 12 februari is het dus tijd voor een dik Braziliaans house feest. Dus zet het in je iPhone, BlackBerry, schrijf het op een kladpapiertje en ping het naar iedereen want 12 februari komt Booming Brasil voor het eerst naar de Winkel van Sinkel!

1 opmerking