Partyflock
 
­ Nederland

Default meets Dynamic Reflection

gepubliceerd door , op
Default meets Dynamic Reflection
26 december 2010
September 2010 vond de eerste editie plaats van Default, een nieuw no-nonsense techno concept in Utrecht. Na een aantal succesvol verlopen edities keert Default op 5 maart 2011 terug in de Utrechtse binnenstad en wel in Dock 154 aan de Oudegracht. Ditmaal met een speciale editie die volledig in het teken staat van Dynamic Reflection Records.

Begin 2011 staat er een release gepland op Dynamic Reflection die is geproduceerd door de britse Forward Strategy Group. 5 maart is daarom de perfecte gelegenheid voor een debuut van Forward Strategy Group (FSG) op Nederlandse bodem. Met verscheidene releases in de hoek van de duistere, sferische techno en chartings door namen als Marcel Dettmann en James Ruskin lijkt er voorlopig nog geen einde te komen aan de opmars van FSG.

Naast Forward Strategy Group heeft Default nog een artiest van wereldformaat geboekt. Als liefhebber van de warme en tegelijk donkere ' Berlijnse' sound kan je niet meer om hem heen, Delta Funktionen. Delta Funktionen heeft releases op onder andere Ann Aimee, Delsin label en binnenkort verschijnt er een remix van zijn hand op Dynamic Reflection. Recent stond hij nog in de Berghain, op 5 maart staat hij twee uur lang in de Dock 154.

Paul Boex, labelmanager van Dynamic Reflection en Nederlandse techno-duizendpoot, maakt deze line-up compleet. Paul Boex is bekend van zijn Mental Evolution feesten en heeft optredens gehad op onder meer Awakenings Festival en Tomorrow. Een vaste naam binnen de Nederlandse techno-scene en de spil van deze Dynamic Reflection labelnight.

Deze editie van Default zal muzikaal worden versterkt door een aantal goede vrienden van het Dynamic Reflection label, namelijk: Tachini (live), Chandima en Stenie B. Gezamenlijk zullen zij de muzikale leiding nemen in de tweede zaal.

Default residents Avex Lemarto en Razcal zullen respectievelijk de hoofdzaal en tweede zaal opwarmen voor een Default avond van formaat.

6 opmerkingen

Gru-we-lijk veel zin in. We gaan Utrecht laten voelen wat donker is :).
vet
 
Artiest Invite
Perfecte line-up. Namen die qua opbouw perfect bij elkaar passen!
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Dikke vette zin in!
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 4173}
loesoe!