Partyflock
 
­ Nederland

Weekend Warriors final episode

gepubliceerd door , op
Weekend Warriors
19 oktober 2010
Na een succesvol jaar vindt op 19 november de laatste editie van Weekend Warriors plaats in Studio 80. De organisatie achter Weekend Warriors stond in 2007 aan de wieg van het succes van Studio 80, waar zij destijds het evenement Minimaal Feestmaal organiseerden. Na twee succesvolle jaren verruilde de organisatie het minimal/techno georiënteerde concept voor Weekend Warriors, waar de muzikale nadruk werd gelegd op de Amerikaanse house genres. Een jaar en een lijst aan optredens van internationale grootheden later neemt de organisatie afscheid van Weekend Warriors om zich volledig te kunnen richten op andere onderdelen binnen de muziek/dance wereld. Natuurlijk niet zonder op vrijdag 19 november een speciale laatste editie te organiseren waarvoor iedereen is uitgenodigd om voor de laatste keer te genieten van een avond vol kwaliteitshouse en gezelligheid.

In de voorzaal staat niemand minder dan de Amerikaanse house/hiphop held Andres a.k.a. dj Dez op het programma. Als Andres staat hij bekend om zijn grandioze releases op Moodymann's labels KDJ en Mahogani Music, als dj Dez werkte hij samen met artiesten als J Dila en behoort hij tot de top van de Detroit's underground hiphop scene. Maak je klaar voor een mix van house, hiphop en jazz; swingen gegarandeerd!
Voordat Andres echter aan zijn set begint is de zaal in een perfecte sfeer gebracht door Olff. Deze artiest uit de Squz stal heeft de line-up van Weekend Warriors al eens mogen sieren en is dit keer gevraagd om met zijn platenkeuze de avond vakkundig op te warmen tijdens deze koude herfstdagen.
De laatste twee uur in de voorzaal zijn gereserveerd voor Antal. een van de mannen achter Rush Hour en succesvolle evenementen als Disco 3000. Deze Amsterdamse dj behoeft weinig uitleg; als afsluitende act zal hij er zorg voor dragen dat deze laatste avond tot een spectaculair einde komt!

De achterzaal is volledig in handen van het Amsterdamse Punt NL. Deze jonge organisatie is destijds begonnen in NL, waar zij de woensdagavond om wisten te toveren tot volwaardige clubnacht. Inmiddels hebben ze stages gehost bij o.a. Voltt in de Paradiso en staan er een hoop leuke events op de planning.

Voor deze speciale nacht in Studio 80 komen Maarten Bloem, Bob Nagel, Jasper Wolff en Maarten Mittendorff Punt NL vertegenwoordigen. Stuk voor stuk weten deze artiesten hoe ze het publiek moeten bespelen met de nodige house en techno en wanneer zij hun krachten bundelen staat het publiek nog wat te wachten.. Betreden op eigen risico dus!

Al met al beloofd het een mooie laatste avond te worden met de nodige gekkigheid en muzikale hoogstandjes, je bent bij deze uitgenodigd!

Line-up:
Dez Andrés a.k.a. Dj Dez (KDJ, Mahogani Music | US)
Antal (Rush Hour)
Olff
Maarten Bloem
Bob Nagel
Jasper Wolff
Maarten Mittendorff

2 opmerkingen

Big up Florian :) Mooi concept neergezet met dikke boekingen!