Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe clubavond Rocksteady

gepubliceerd door , op
Nieuwe clubavond Rocksteady
12 november 2003
FeestRocksteady · In Your Face!
Datumzaterdag 22 november 2003
LocatieAmuse
Op 22 november aanstaande vindt voor het eerst Nieuwe clubavond Rocksteady plaats in de Amuse Theatre te Amsterdam. Deze eerste keer zullen Dj’s Laidback Luke en Terry Toner acte de prèsance geven en naast deze twee top-dj’s zal Nieuwe clubavond Rocksteady de 22ste tevens haar resident dj presenteren: Mark Daniels. Als MC is Vika Kova, onder andere bekend van de Zebra Lounge, aangetrokken en Duha zal de percussie voor zijn rekening nemen. Tevens zullen er cocktails geschonken worden door de 5th element Wodka Bar i.s.m. Amuse. Het evenement begint om 23:00 en zal om 05:00 eindigen.

Laidback Luke is op dit moment een van de grootste dj’s van ons land. Hij heeft deze zomer een monsterhit gehad met de door hem geproduceerde DanceValley-theme ‘We can’t get enough’, heeft net een waanzinnig succesvolle tour achter de rug; de ‘Windmill Skill- tour’ ter promotie van zijn mix-cd; ‘Windmill Skill’, en zijn remix van het Daft Punk-nummer ‘Crescendolls’ zal op het binnenkort te verschijnen Daft Punk album staan.

Over de Windmill-Skill-tour:

Dates: 11
Tickets sold: 8355
Kilometers travelled: 1659
Records played: 573
McDonalds stops: 11
Pictures taken and sent in to www.laidbackluke.com: 333
Autographs given: 83
Bron: www.laidbackluke.com

Uit het bovenstaande blijkt wel: LAIDBACK LUKE IS HOT!!!

Terry Toner is waarschijnlijk de snelst rijzende ster in de dance-scene. Deze dj/producer stond de afgelopen maanden op en in alle zichzelf respecterende festivals en clubs! Zo draaide hij op Awakenings Festival, draaide en (!) trad live op op DanceValley en stond hij op Impulz. Tevens is hij, samen met zijn partner in crime; Herr Arter, resident van de alom bekende Electronation-feesten. Voor deze laatste organisatie reisde Terry samen met Herr Arter heel Nederland door voor de NElectronica-tour.
Dit is echter nog niet alles; Terry trad tevens drie keer op tijdens het Amsterdam Dance Event, hij stond op 5 days off en hij staat op 8 december in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

Mark Daniels begon vier jaar geleden met draaien, geïnspireerd door onder andere Dimitri, Isis en Remy. Zijn sound is het beste te typeren als Tech-House; een mix van techno die neigt naar house en van house die neigt naar techno, met veel Detroit invloeden, veel percussie, zeer dansbaar en altijd origineel. Dit heeft hem de afgelopen jaren gigs opgeleverd in onder andere de More, New Dance Radio, Sub Zero in Tignes, Frankrijk en de Tagrijn in Hilversum. 4 december aanstaande zal Mark draaien op ‘Sin’ in Hotel Arena/Tonight naast Dimitri, Miss-Behave & Wannabeastar en Terry Toner vs. Herr Arter en 22 november op Nieuwe clubavond Rocksteady!

Nieuwe clubavond Rocksteady wordt gesponsord door the The 5th Element Vodka Bar, Warmoesstraat 35 te Amsterdam Hier zijn tevens kaarten voor het evenement te koop. Naast de 5th Element, wordt Nieuwe clubavond Rocksteady in haar promotionele activiteiten bijgestaan door Partyscene.nl.
Verdere voorverkoopadressen zijn:
Boudisque (Haringpakkerssteeg 10-18 ),
ClubWearHouse (Spuistraat 242 ),
RushHour (Spuistraat 98 ),
Outland Records (Zeedijk 22 ), allen in Amsterdam.

Kaarten kosten 12 Euro in de voorverkoop en 14 Euro aan de deur.

3 opmerkingen

 
ik heb al tickets!
koel!!
als er één schaap over de dam is, volgen er meer?!
Ik kom ook!! Vette line-up + leuke locatie = topfeest. Ga morgen kaarten halen.... wie volgt?

Eveline