Partyflock
 
­ Nederland

Voulez-Vous
Herfst Special in Millers

gepubliceerd door , op
Voulez-vous
9 oktober 2010
Nu de zomer daadwerkelijk plaats heeft gemaakt voor de herfst is de gevoelstemperatuur buiten aanzienlijk gedaald en worden de dagen snel korter en donkerder. Gelukkig biedt Voulez-Vous een helder lichtpunt aan de horizon de aankomende donkere dagen! Op zaterdag 6 november is Voulez-Vous namelijk terug in de Haagse hotspot Millers waar zij exclusief Nederlands meest gerespecteerde DJ, Erick E, twee uur lang de heetste House tracks van dit moment zal laten draaien.

Erick E, die bij de meesten ongetwijfeld bekent zal zijn, heeft zijn status onder meer verworven met zijn optredens op Sneakerz, zijn legendarische vijf uurs solo-sets en niet te vergeten Housequake. Zijn warme persoonlijkheid vertaalt zich direct terug in zijn unieke platen keuze wat zorgt voor exclusieve meeslepende sets. Het is daarom niet voor niets dat Voulez-vous juist Erick heeft gevraagd twee uur lang te draaien. Ideaal om over je herfst-dip heen te komen. Voorafgaand aan Erick E is de beurt aan het magische duo Thomas Hensbroek en Saxy Mr S. om de temperatuur in Millers naar een juist niveau te brengen. Thomas zijn Real House sound in combinatie met live saxofoon zal er voor zorgen dat deze heren het stokje op royale wijze aan Erick E kunnen overdragen.

Zoals elke editie biedt Voulez-vous ook deze zaterdag weer exclusieve VIP gelegenheden in Millers. Doordat de VIP-tafels direct aan de dansvloer of aan de bar liggen is de VIP een geweldige gelegenheid om het maximale uit een avondje Voulez-Vous te halen. VIP-tafels zijn te reserveren van 225 euro (Gratis entree + 1 fles drank naar keuze incl. soft drinks). Voor reserveringen of meer informatie over VIP op maat: vip@voulez-vous-events.nl.

Voor een volledig verzorgde Voulez-vous avond biedt Ristorante Italiano La Liguria dit maal exclusief een “Voulez-vous Pre Diner” arrangement aan: 3-gangen diner voor €29,50 per persoon. Geïnteresseerd? Reserveer dan vooraf o.v.v. Voulez-vous Herfst Special bij La Liguria via: 070 3658387. Meer informatie over La Liguria is te vinden op de website: www.laliguria.nl.

See you on Saturday November 6th at Voulez-vous Herfst Special.

Tickets verkrijgbaar via: www.voulez-vous-events.nl & Paylogic & de bekende Primera voorverkoop adressen.