Partyflock
 
­

Sin City · The electronic music festival

gepubliceerd door , op
Na een vrij lange periode zonder grote dance feesten en veel vraag naar een groter evenement, heeft Index besloten dat het tijd is voor een nieuw evenement. Waar in het verleden dikke events als Earthquake en Rainbow Rave gehouden werden en tegenwoordig met enige regelmaat evenementen als Beach Party en Mega Night gehouden worden, is het vrijdag 8 oktober tijd voor de eerste editie van een nieuw feest: Sin City;­ The Electronic Music Festival.­

Tijdens dit feest zullen meerdere stijlen binnen de "electronic music" te horen zijn. De Main Area zal in het teken staan van de hardere stijlen. Met dj's als Equalizer, Deepack, Headhunterz en Evil Activities worden de liefhebbers van de hardere stijlen voorzien van het beste uit de hardere dance.

Area 2 is de plek voor de Early Sounds. Met een line up bestaande uit Planet X, Buzz Fuzz en Darkraver is dit de garantie voor een nacht met de beste classics en early hardcore.

De Goldfish is het domein van de houseliefhebber. De beste electro en house zal worden gedraaid door Oliver Swéd, Oliver Twizt en Nicky Romero. Deze line up zal er voor zorgen dat ook deze area op z'n kop staat.

Stond Index al bekend om de indrukwekkende lasershow en bizarre aankleding, na een grote verbouwing is de aankleding en lichtshow nog dikker geworden! Zo heeft de nieuwe house area een LED systeem gekregen wat niet veel clubs zullen evenaren. Ook de main area is flink aangepakt en ziet er nog vetter uit. Naast deze aanpassingen is er voor de hardere stijlen ook een geheel nieuwe area bijgekomen waar ook tijdens de Mega Night's en andere speciale gelegenheden gast dj's geboekt worden. Deze elementen plus het in Duitsland altijd goede geluid én een line up met de beste namen uit de verschillende muziekstijlen zullen een garantie zijn voor een dikke eerste editie van dit nieuwe festival.

Line-up en timetable:

Area 1:
The Harder Stylez
22.00 - 00.00 Equalizer
00.00 - 02.00 Deepack
02.00 - 03.30 Headhunterz
03.30 - 05.00 Evil Activities
05.00 - Eind Equalizer

Hosted by MC Villain

Area 2:
Early Hardcore
23.00 - 01.00 Planet X
01.00 - 03.00 Darkraver
03.00 - 04.30 Buzz Fuzz
04.30 - Eind Planet X

Area 3:
House & Electro
23.00 - 00.30 Oliver Swéd
00.30 - 02.00 Oliver Twizt
02.00 - 03.30 Nicky Romero
03.30 - Eind Oliver Swéd

Clubdisco:
The Best R&B and Hip Hop

Kaarten:
De entreeprijs voor deze avond is €10, kaarten zijn alleen op de avond zelf aan de kassa verkrijgbaar.

Leeftijd/Legitimatie:
De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Houd er rekening mee dat er aan de deur bij twijfel gevraagd kan worden om legitimatie. Zorg dus dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer info: Website Index

6 opmerkingen

Tokkie..
Artiest Neo-C
Nice!
vielleicht mal gucken!
Geweldig die goeie oude tijd weer herbeleven in Index. Kan mij die earthquakes nog goed herinneren s'morgens pas tegen 8uur thuis :-D
Met deze line up word het zekers weer vanouds goed!! Dit mag ik gewoon niet missen :-) Tot vrijdag!!
Zeer benieuwd hoe het er nu is binnen! Laatste keer dat ik er was, was in 2008 beachparty.­

Ongetwijfeld een hoop veranderd, en overmorgen zullen we dat ervaren!