Partyflock
 
­ Nederland

Fridge ADE Special
Support by All is One

gepubliceerd door , op
Fridge ADE Special
30 augustus 2010
FeestFridge · ADE special supported by All is one
Datumdonderdag 21 oktober 2010
LocatieFlexbar
Drie dance-organisaties (Cosmodance, Trippinn en Wesdex) hebben hun energie gebundeld en komen tijdens het grootste festival wat Nederland telt met het gloednieuwe Fridge en de stichting UMEF dat zich inzet voor maatschappelijk en verantwoord ondernemen.

Fridge
Donderdag 21 oktober heeft de winter haar weg weer gevonden naar ons muzikale kikkerlandje. Deze avond gooit Fridge haar deuren open voor een warm welkom in de Flexbar. Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn voor een diverse avond binnen de kaders van house, minimal en techno. Een greep uit de programmering; Duitse techno-pionier Felix Kröcher die eigenlijk alleen op grote festivals te zien is maakt bij hoge uitzondering een uitstapje naar een knusse Flexbar. Minimal purist Agnes uit Zwitserland van het label Minibar. En locale helden zoals De Man Zonder Schaduw, Wesdex en Isis met een unieke live set met Daniël Zuur.

Amsterdam Dance Event Special
Fridge is een van de ADE Specials tijdens het Amsterdam Dance Event. Originaliteit en kwaliteit van het evenement en de diversiteit van de programmering met unieke boekingen spelen een rol in het vergeven van deze vermelding. Fridge is trots dat ze de ADE Special notering mag dragen en zal zich volledig inzetten in het hooghouden van de kwaliteit.

All is One labelpresentatie
Isis en haar All is One zal tijdens Fridge een label presentatie geven. Bij Isis staat natuur in een hoog vaandel en staat ze in de bres voor het goede doel, vandaar de samenwerking en support van All is One. Daarnaast is Isis onlangs officieel tot Nachtburgemeester van Amsterdam verkozen en is ze zeer actief om het nachtleven in Amsterdam te verbeteren. Haar label All is One krijgt veel positieve reacties uit binnen- en buitenland. Samen met nieuwkomer Daniël Zuur doet ze een exclusieve live set tijdens Fridge.

Stichting United Music Events] Foundation
Cosmodance, Trippinn en Wesdex hebben samen de Stichting United Music Events Foundation (UMEF) opgezet. Er is een keurmerk ontwikkeld voor evenementenorganisaties die klimaatneutraal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Controleurs toetsen de aangesloten organisaties jaarlijks of ze aan de criteria voldoen. Één van de criteria is dat er een deel van de ticketopbrengst gedoneerd wordt aan de stichting. UMEF gebruikt dit geld om projecten van goede doelen te ondersteunen. Een project voor straatjongeren in Colombia en de bescherming van het regenwoud is een greep uit de lijst van goede doelen. Tijdens ADE ondersteunt UMEF stichting Ipauratu. Op de site en tijdens Fridge zal er informatie worden gegeven over de projecten van de nieuwe stichting. Uiteraard zal ook Fridge een deel van de kaartverkoop afstaan aan UMEF.

Ipauratu
Is een stichting dat sieraden verkoopt van een indianendorp in Colombia. Deze bijzondere sieraden zijn gemaakt door ouders van kinderen die op de plaatselijke kleuterschool zitten (wat door Stichting Ipauratu is opgezet). De kleuterschool staat in het dorpje Paulato in Colombia. Naast het creëren van werkgelegenheid en inkomen voor de ouders, gaat de gehele opbrengst naar de kleuterschool. Het geld wordt besteed aan lesmateriaal, salaris voor de docenten, meubilair en onderhoud aan het schoolgebouw. De sieraden zijn handgemaakt van natuurlijke materialen zoals palmvezel en zaden en worden in kleine oplagen gemaakt. Bijzondere sieraden met een mooi verhaal dus! De sieraden en informatie over Stichting Ipauratu zijn 21 oktober te verkrijgen tijdens Fridge. Meer info hier over ook op www.ipauratu.org

Volledige programmering
Agnes (Minibar, Zwitserland)
Brad Tipp (Cosmodance)
Chris tc (Cosmodance)
Dave Ellesmere (Billionwayz)
De Man Zonder Schaduw (Earth/GZG Amsterdam)
Don Do'nuts & Proloog on sax (Cosmodance)
Felix Kröcher (Dancefield, Duitsland)
fu Shu (live) (Bar27)
Isis & Daniël Zuur (live) (All is One)
Mike Ravelli (GZG Amsterdam)
Miss Melera (GZG Amsterdam)
Wesdex (We Are E)

Meer informatie en tickets via www.acidinmyfridge.com

15 opmerkingen

 
Deze wordt heel vetjes :bounce:
Zin in :cheer:
 
A very good option..... how is the sound system in the Flexbar?
Nice! Present..(Y)
jammer,kuttent....
vetvetVET!
Ik ben erg benieuwd naar de sieraden op Fridge uit Colombia.

Altijd leuk om iets te kunnen steunen op een manier als deze.

Het wordt ook wel een goed feestje aan de line up te zien.
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Uitspraak van Nancy el Sol op dinsdag 28 september 2010 om 23:26:
Ik ben erg benieuwd naar de sieraden op Fridge uit Colombia.

Ja idd, check: www.ipauratu.org
Erg mooi!
Ik ga er zeker een kopen.
Helemaal down met Fridge.
Wat een malloot die Felix Krocher :)En een nieuw filmpje van Agnés !

De voorverkoop gaat erg hard !!!

Je kan je kaartje tot 19:00 kopen via Paylogic en Ticketscript.

Daarna alleen nog aan de deur, mits het niet uitverkocht is.

Tot vanavond :)