Partyflock
 
­ Nederland

Smackdown
a new beginning

gepubliceerd door , op
Smackdown
16 augustus 2010
FeestSmackdown · A New Beginning
Datumzaterdag 2 oktober 2010
WinactieSmackdown actiegesloten
LocatieDoornroosje
Een nieuw seizoen, een nieuwe Smackdown. Met als titel "A New Beginning" legt Smackdown een statement voor de toekomst neer. Smackdown strijkt vanaf heden jaarlijks 2 maal neer in Doornroosje en pakt dus 2 keer per jaar flink uit. Het uitgangspunt blijft uiteraard de kwaliteit. Voor deze eerste editie is wederom gekozen voor een opsplitsing van twee zalen.

In de grote zaal ligt de nadruk, zoals jullie dat gewend zijn van Smackdown, op de alternatieve hardcore. Zo debuteert de Franse flashcorelegende La Peste Frankrijk in Doornroosje. La Peste Frankrijk, bekend van het Hangars Liquides label, heeft eind jariger 90 met zijn label een compleet nieuwe sound op de kaart gezet. Andere artiesten die hieraan hebben meegedragen zijn onder meer Fist of Fury, I:gor, Neurocore & Venetian Snares. Zij allen hebben stuk voor stuk gezorgd voor een serie geniale releases. Compleet 100% live staat hij vanavond met zijn muziek in Doornroosje.

Naast La Peste zet ook het alter ego van Akira, namelijk Hong Kong Violence live on stage een performance neer. Verwacht underground hardcore in haar meest ruige vorm. Met rammende kicks, krakende amens profileert Akira het oldschool terror gevoel waar iedereen zo van houdt.

Ook The Outside Agency is weer terug in Doornroosje. Vanavond staat hun set in het teken van de nieuwe record release op het Smackdown Recordings label, getiteld The Flux Capacitor & Destruction. De plaat is vanavond exclusief verkrijgbaar. Mensen weten inmiddels wat ze van The Outside Agency kunnen verwachten. Voor meer informatie & previews van hun release zie http://www.myspace.com/smackdownrecordings

De rest van de line-up zal bestaan uit een liveset van Bong-Ra ten ere van zijn nieuwe albumtour en Dolphin Verenigd Koninkrijk & Bryan Fury Verenigd Koninkrijk uit het Verenigd Koninkrijk die wederom de Hardcore Techno sound uit Engeland stevig zullen profileren, een inmiddels vast ingredient voor een geslaagde Smackdown avond. Smackdown resident Element: Destruction opent de avond.

In de kleine zaal wordt er opgebouwd van dubstep naar drum & bass. Hiervoor is niemand anders dan Nederlands trots Black Sun Empire uitgenodigd. Hun 2 uurs set zal een combinatie zijn van dikke dubstep en drum & bass. Black Sun Empire staat inmiddels internationaal op de kaart en met hun altijd geslaagde Black Out avonden in Tivoli, Utrecht zijn ze verantwoordelijk voor een van de meest langlopende en succesvolle drum & bass avonden in Nederland. Mis ze niet, het is al een tijdje geleden dat ze in Doornroosje stonden.

Daarnaast zorgt het drum & bass duo Eye-D & Hidden voor de perfecte drum & core mashup. Als hun alter ego staan ze in de grote zaal, in de kleine zaal zullen ze jullie verwennen met een strakke set vol met pompende drum & bass en hardcore mashups. Prspct's Thrasher ondersteunt dit werk en deelt de laatste genadeklap uit. De Smackdown residents Encrypter & Subwoofer openen de avond in de kleine zaal.

Mis het niet, vanaf nu worden ze zeldzaam! A New Smackdown, A New Beginning!

18 opmerkingen

 
Volgend jaar een Smackdown bunker op Q-base?:P
Vette line omhoog. Maar niet aanwezig. Te veel te doen dat weekend :(
Op vakantie kudt!
Grote kans op aanwezigheid!
 
Grote kans op aanwezigheid
 
bong ra B)
 
Artiest {SHOWLIST artist 22202, 44097}
Ja toch!
hier MOET ik bij zijn
 
B)
black sun empire, dolphin, bryan fury, toa, Bong ra!

vette line-up! :D
F*ckin' A!