Partyflock
 
­ Nederland

FestyLand
Drie dagen om het festivalseizoen waardig af te sluiten

gepubliceerd door , op
Festyland
8 september 2010
FestyLand, hét driedaagse cross-over festival der zuidelijke Nederlanden, komt er weer aan. Afgelopen jaren organiseerde Par-T met veel succes de dance area en daarom is dit jaar de samenwerking verstevigd. Verwacht een Par-T sausje: totale sfeer, vette aankleding en de beste acts. Maarliefst drie dagen lang in Volkel/Uden! Na een drukke zomer met hele mooie festivals in binnen- en buitenland is FestyLand dé afsluiter van een geweldig festivalseizoen!

Dit jaar met flinke Par-T invloeden
FestyLand is hét cross-over festival der zuidelijke Nederlanden en viert dit jaar haar derde editie. Afgelopen jaren organiseerde Par-T een grote dance area, waar het helemaal los ging, en de Chille met Nille spiegeltent die letterlijk uit zijn voegen barste. Dat vroeg om meer!
Dit jaar meer dance, een camping, meer Par-T, en vooral meer FestyLand!
Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober ontstaat er op het festivalterrein in Volkel/Uden een mega circus voor iedereen met trommelvliezen, pupillen en smaakpapillen. Dit wil je niet missen, Par-T en FestyLand doen er weer een flinke schep bovenop; komende editie 3 dagen, 6 podia, 7 tenten en meer dan 80 acts!

Extra breed muziekprogramma met veel dance en natuurlijk Chille met Nille
Voor haar derde editie gaat FestyLand nog verder de breedte in. Dit jaar zijn er nog meer verschillende topbands, dj's, theater, artiesten en shows naast en door elkaar te vinden op het supertentenkamp van het festivalterrein. In de grote Jupilerstage het beste uit de hitlijsten met onder meer Direct, Guus Meeuwis en band en Frans Duijts in concert. En verder wegens succes herhaald en uitgebreid, het dance-aanbod van Par-T! Deze keer twee area met spectaculaire artiesten die het volledige breedte van het muzikale speelveld benutten, zoals Joost van Bellen, Erick E en Boemklatsch. Daarnaast is er natuurlijk Chille met Nille, zij hebben dit jaar weer verrassende acts in petto verwacht optredens van; 90's NOW, The Darkraver en vele anderen. Wie zelf ook de breedte op wil zoeken kan een kijkje nemen in de Pul Fiction, de Rocktober tent en het wereldmuziekcafé, aan iedereen is gedacht! Bekijk het gehele programma van FestyLand op www.festyland.nl.

Programma Dance:

Dance palace & Spektakulair
Sunnery James & Ryan Marciano
Erick E
Joost van Bellen
Boemklatsch
Remy
Quintino
Shermanology
Bingo Players
R3HAB
Vato Gonzalez & MC Tjen
Space Pirates
La Fuente
Jamie Westland ft. Spike
Gelazer ft. Lady Bee
Ferreck Dawn
Buscemi
Sam ‘O Neal
Stage Funk
Jarune
Naughty Nik
FeestDJRuud
Tom Tilldawn
Reserveploegen
Ricket
Juelzz
Friomontana
D-wayne
Funkmaster B
Beatgrooverz
Niels Sterken
MC Apster
MC Roga
MC D.MC
MC Lady Bee
MC Tjen


Chille met Nille area:
Chille met Nille
90's Now
The The Darkraver
Base, Woofer en Tweetertje
Mattie Harrie
And many more...

Festivaltickets zijn nu te koop
Tickets voor FestyLand 2010 zijn vanaf nu te koop. Kaarten voor vrijdag en zaterdag kosten per dag € 25,- (excl. fee.). Een combiticket voor beide dagen is extra voordelig en kost slechts € 35,- (excl. fee.). Het hele weekend feest is ook mogelijk vanaf € 45,-. De tickets zijn gemakkelijk en snel te bestellen op www.festyland.nl en ook bij een aantal regionale voorverkoopadressen. Bekijk voor meer informatie, adressen, impressies, etc. de website: www.festyland.nl

8 opmerkingen

Nu lijkt het net of er alleen maar dance komt:o
maar er is ook genoeg nederlandstalig voor de liefhebbers:D
 
smaakpupillen

Wat? :loL:
Zit de website ff te bekijken, maar ik trek dat wel, die 'gemengde festivalletjes' (Y) Van Darkraver, via Guns 'n Roses Tribute naar Joost van Bellen (Y)
laatste aanpassing
Al blijft het een kutnaam, volgens mij is het wel een leuk feestje (y)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 september 2010 om 14:34:
Wat?

Proeven met je ogen...
 
Uitspraak van PsyTek op woensdag 8 september 2010 om 15:01:
Zit de website ff te bekijken, maar ik trek dat wel, die 'gemengde festivalletjes' (Y) Van Darkraver, via Guns 'n Roses Tribute naar Joost van Bellen (Y)

& BZB !!! :p