Partyflock
 
­ Nederland

KISS
Keep It sexy and sophisticated

gepubliceerd door , op
KISS
9 augustus 2010
FeestKISS · Keep It sexy & sophisticated
Datumzaterdag 18 september 2010
WinactieKISS actiegesloten
LocatieThe Sand
De organisatie Royal Flush Events is er klaar voor. Met de vrouw in het alom gerespecteerde middelpunt, staat er op zaterdag 18 september 2010 weer een hoop lekkers op het Kiss menu. Wederom is de immense locatie The The Sand uitgekozen als thuisbasis, waarbij de focus ook ditmaal bij háár ligt. De organisatie roept dan ook alle sophisticated dames op om zich van 23:00uur tot 05:00uur als Lady te laten verwennen door al waar Kiss voor staat:”entertainment, zoetigheid en baslijn brekende beats". Met op zaterdag 18 september de tweede geplande editie, wordt ‘zij' jaarlijks elk kwartaal door Kiss in de watten gelegd!

Line up: dj duo's speak up
Candy girls, goodie bags en sexy entertainment. Kiss is van alle markten thuis; dus om het genot voor alle zintuigen compleet te maken, nemen (onder leiding van MC Gee) niemand minder dan ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, Gregor Salto én Brothers in the Booth gretig plaats in de DJ booth.

Ter ere van Kiss namen beide DJ duo's de tijd om uit te leggen wat hun verwachtingen van dit event zijn. “De eerste editie in mei was heel erg gezellig. We verwachten dit keer wederom veel sexy en sophisticated partypeople.”, aldus Sunnery James – waaraan Ryan Marciano toevoegt: “Tijd om de zomer af te sluiten en knallend het nieuwe seizoen in te gaan!”. Na een korte adempauze vervolgt het dynamische duo: “Nu de drukte van het zomerseizoen bijna voorbij is, hebben we weer wat meer tijd om de studio in te kruipen. We verwachten daarom tijdens Kiss weer een aantal nieuwe eigen producties te kunnen draaien. Op korte termijn zullen een aantal van deze producties uitgebracht worden op o.a. Size (het label van Steve Angello) en op ons eigen label: Bald & Hairy Cutz.”

Ook de heren van Brothers in the Booth laten hun enthousiasme de vrije loop: “We openen de avond, dus zorgen er vanzelfsprekend voor dat dit ook op de juiste wijze gebeurd. En ondanks dat we grote fans zijn van 'The Swedish House Mafia' betekent dat dus geen 'ONE' op dit tijdstip. En ook geen 'Live your Life' overigens. Verwacht een opbouwende set met een aantal lekkere techhouse platen en wat warme vocals!”

Brothers in the Booth: kennen we die niet ergens van? “Ja, zoals bekend lopen wij al 8 jaar rond in clubs met onze camera's en hebben daardoor bewust en onbewust heel veel meegekregen. En al die waardevolle bagage dragen wij met ons mee, pakken wij uit op de avond zelf en tonen we aan de bezoekers door onze muzikale presentatie en energie! Tijdens Kiss zullen wij dus onze lekkerste set draaien en genieten van hetgeen we doen. En als jullie allemaal vroeg komen dan kunnen we er al vroeg met elkaar een echt feestje van maken!” Brothers in the Booth is tevens verantwoordelijk voor de nieuwe Kiss mixtape, vol heerlijke vocal house. Deze is nu gratis te downloaden via www.kissmusic.nl.

Early bird tickets uitverkocht!
Kiss is er klaar voor en ook het publiek blijkt de smaak nu al te pakken te hebben. Binnen twee weken waren alle early bird tickets uitverkocht; maar niet getreurd - voor € 17,50 zijn er nog reguliere tickets te bemachtigen, via www.kissmusic.nl, www.seetickets.nl of bij één van de Free Record Shops. Voor de Vip liefhebbers zijn er nog een beperkt aantal tafels verkrijgbaar, welke via Vip Kissmusic besteld kunnen worden. Alle dames die de avond als Vip beleven, ontvangen tevens een grof gevulde Kiss goodie bag!

Bereid je voor op al dat Kiss teweeg brengt en kom vast in de mood op www.kissmusic.nl. Bestel hier een exclusief Kiss t-shirt, bekijk de nieuwe Kiss video en stel je radiozender in op Wild FM: hier zijn namelijk gratis Vip tickets voor Kiss te winnen!

So. Let's Kiss! (Keep It sexy & sophisticated)