Partyflock
 

Audio Active XXL
Line up Release

gepubliceerd door , op
Audio Active XXL
26 juli 2010
Na de eerste twee zeer succesvolle edities van XXL, is het alweer tijd voor de 3e editie De nieuwe datum voor Audio Active is op 3 september aanstaande in wederom de grote zaal van Paard. De ingrediënten va AA XXL mogen inmiddels bekend zijn, mix van diverse hardere underground stijlen begeleid door de beelden van vj NX, snoeihard geluid en zeer relaxte sfeer.

Ook deze editie heeft de organisatie weer bijzonder uitgepakt met een heel dik programma vol met bijzondere namen, debuterende artiesten en verschillende stijlen. Wat dacht je van een van de main acts van de avond Noisia. Deze heren behoeven bijna geen intro meer. Afgelopen 7 jaar zwaar hard aan de weg timmerend in D&B scene,. Met optredens overal ter wereld op de grootste feesten en clubs en remixen van o.a. Prodigy, Robbie Williams en Moby zijn ze inmiddels een act van wereldformaat met heel veel internationale waardering wie nog maar sporadisch in eigen land optreedt, maar op AA zullen ze der staan.

De liefhebbers van hardtek worden ook zeer bevredigd: uit de stal van Mat Weasel Busters zal Keygen Kaotic zijn debuut in Nederland maken. Deze man heeft inmiddels in de landen om ons heen een grote status vanwege zijn kenmerkende Franse hardtek-sound en zal 3 september in Het Paard laten zien waarom.

Ook SYTRI-X zal zijn debuut in Nederland maken. Deze man uit de bekende underground movement en label freestylelistencrew zal onder velen bijzonder bekend zijn maar helaas nog nooit te aanschouwen geweest in Nederland.

Het complete programma voor 3 september ziet er als volgt uit:
Noisia
Detest
Keygen Kaotic
SYTRI-X
Rioteer
E-Sicko
Melvin Tegno

Overig
  • Bij de vorige editie waren er wat vragen en onduidelijkheden omtrent de toegangsleeftijd van Audio Active XXL. Om duidelijkheid te scheppen, de minimumleeftijd is 16 jaar.
  • De kosten voor dit allemaal is het schamele €8,50. Verder sluit het feest nu later als normaal: om 04:45 gaat de laatste beat de boxen uit.
  • Er is een perfecte aansluiting op de (nacht)treinnetwerk, stations als Den Haag Holland Spoor en Den Haag Centraal zijn op loop afstand. Kijk voor updates en meer info op www.t-t-s.nl
  • Op www.rave-o-lution.nl kan je foto's en opnames terug vinden van de vorige edities.

8 opmerkingen

:respect:alweer een hele dikke line-up
zie nu pas dat Sytri-X ook komt,wordt nog beter als ik dacht
laatste aanpassing
 
Eindelijk een keer Detest B)



Rioteer ook altijd vet:)
kreeg nog gratis ticket+flijer op dominator, wel weer een kijkje nemen denk ik zo vorige was ook dik :yes:
 
Uitspraak van CHEDDAR op maandag 26 juli 2010 om 22:14:
gratis ticket

hoezo kreeg je die op dominator dan?
hebben ze wel goed gedaan dan..

ben benieuwd!
weet niet stond met die meid te praten die de flijers uitdeelde en zei dat ik de vorige adio active ook was geweest en toen haalde ze een stapeltje kaartje te voorschijn en kreeg er een...
Uitspraak van CHEDDAR op maandag 26 juli 2010 om 22:14:
kreeg nog gratis ticket+flijer op dominator, wel weer een kijkje nemen denk ik zo vorige was ook dik :yes:

dan mag je van geluk spreken!
want die worden niet zomaar uitgedeeld

ik heb hier nu al zin in....