Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie Infinity Festival

gepubliceerd door , op
Een feestperiode barst los! Na een voortreffelijke halve finale kan er worden uitgekeken naar een historisch en vreugdevol weekend: Nederland staat zondag in de finale! Hoewel de finale nog gespeeld moet worden, is het behalen van de WK-finale op zich al een feestje waard. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Aanstaande zaterdag kun je van 11.00 tot 24.00 uur op ultieme wijze genieten van het behalen van deze prestatie, even bijkomen van de spanning van de halve finale en opladen voor de finale zondag. Tijdens Infinity Festival ben je er even tussenuit en word je door Griekse Goden meegenomen naar de mythische stad Atlantis.

De vooruitzichten zijn subliem: het wordt een weekend met tropische temperaturen! Volgens het KNMI wordt zaterdag een temperatuur van 27 tot 31 graden en veel zon verwacht. De havenkom in Almere Buiten ofwel Almere Buiten Park, dat een half uurtje gelegen is van Amsterdam en Utrecht, is zaterdag dan ook DE lokatie bij uitstek om te genieten van het weer, het vinden van verkoeling en het vieren van de overwinning, onder genot van muziek, acts, vreugde en feestende mensen. Het knusse festival Infinity zal je trakteren op een dag vol van electronische muziek: deephouse, techhouse, house, electro, techno en schranz. Gepaard met het mooie weer, de verkoelende locatie, unieke decoratie en goed geluid, zul je je trip naar de verzonken stad als meer dan aangenaam gaan ervaren.

Openbaar vervoer: NS en werkzaamheden
Infinity Festival vindt plaats op steenworpafstand van station Almere Buiten. Aanstaande zaterdag vernieuwt de NS haar spoor in Almere tussen Almere Muziekwijk en Almere Oostvaarders. Als je met de trein komt, zul je zaterdag dus wat vertraging (circa 15 – 30 minuten) oplopen.
Als je vanuit zuidelijke richting (Amsterdam, Utrecht, Amersfoort) reist, staat er in Almere Muziekwijk een bus klaar die je naar het festival (station Almere Buiten) brengt.
Als je vanaf Lelystad reist pak je de bus van Almere Oostvaarders naar het festival (station Almere Buiten).
Aangeraden wordt om je reis van tevoren te plannen via www.ns.nl. Vanaf station Almere Buiten staat het festival aangegeven en ben je er binnen een paar minuten lopen.

Actie 2 personen op 1 ticket (geldig tot zaterdag 10 juli, 15.00 uur)
Om bezoekers tegemoet te komen mag iedereen die een kaartje in de voorverkoop of aan de deur heeft gekocht gratis een tweede persoon meenemen bij vertoning van het ticket. Deze actie is geldig tot 15.00 uur op de dag van het festival. Na 15.00 uur is de actie niet meer geldig. Gastenlijstplekken en (gewonnen) vrijkaartjes zijn uitgezonderd, hiervoor geldt de actie dus niet.

Tickets
Tickets in de voorverkoop zijn € 35,- en verkrijgbaar via Paylogic. Tickets aan de deur zijn € 40,-. Kom je dus voor 15.00 uur en met twee per 1 ticket, dan heb je dus per persoon eigenlijk 50% korting op bovengenoemde prijzen.

Afterparty
Na 13 uur lang house en techno afkomstig van dj’s en acts uit onder andere Duitsland, Brazilië, Chili, Australië, het Verenigd Koninkrijk en natuurlijk ons eigen land, wordt het feest vanaf 24.00 uur vervolgd in de Flexbar te Amsterdam met onder andere Felix Kröcher, Egbert en Olene Kadar. Kijk voor de volledige line-up op deze Infinity Afterparty pagina. Er rijdt een pendelbus van het festivalterrein naar de Flexbar. Kaarten voor de afterparty (€ 15,- incl fee) zijn verkrijgbaar via Paylogic.

Reis je met de auto?
De Almere Buiten Park is circa 10 minuten gelegen vanaf de A6. Als je TomTom gebruikt, kies dan Buenos Airesstraat in Almere (postcode 1334). Parkeren is gratis!
Als je vanuit de richting Amsterdam komt: neem op de A6 afslag S104 Almere Buiten-West. Sla aan het einde van de afrit links af en ga op de eerste kruising na de rotonde rechts. Door deze weg te volgen kom je vanzelf bij het festival.
Als je vanuit de richting Amersfoort/Utrecht komt: neem de A27. Vervolgens neem je de A6 richting Almere Buiten/Lelystad. Op de A6 neem je direct de eerste afslag S105 richting Almere Buiten. Aan het einde van de afslag sla je rechts af. Vervolgens ga je bij de tweede rotonde links (tweede afslag). Na enkele meters kom je het festival vanzelf tegen.
Als je vanuit de richting Lelystad komt, neem dan op de A6 de afslag S105 richting Almere Buiten. Aan het einde van de afslag sla je rechts af. Vervolgens ga je bij de tweede rotonde links (tweede afslag). Na enkele meters kom je het festival vanzelf tegen.

Infinity live via XT3 Radio
XT3 techno radio zal de hele dag LIVE uitzenden vanaf het festivalterrein. Tijdens deze liveshow zullen de verschillende area’s aan bod komen. Naast de muziek kun je tevens luisteren naar onder andere interviews met artiesten en bezoekers. Bovendien worden op zondag 11 juli van 12.00 tot 22.00 uur de hoogtepunten van het festival nog eens uitgezonden zodat je nog even kunt nagenieten van je festivaldag. Meer info: tune in @ www.xt3radio.nl/infinity

Verdere informatie omtrent het festival
 • Parkeren
  Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid rondom het festivalterrein.
 • Kluisjes
  De mogelijkheid bestaat om je spullen in een kluisje op te bergen. Er zijn voldoende kluisjes op het festival aanwezig.
 • Pinnen
  Op het festival is pinnen mogelijk.
 • Toiletten
  Op het festival zullen genoeg gratis WC's aanwezig zijn. Wildplassen is niet toegestaan.
 • Legitimatie
  De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan een bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort of een ID-kaart zijn geldige legitimatiebewijzen.
 • Wat mag niet mee naar binnen?
  Eten en drinken mag niet mee het terrein op, hiervan is voldoende verkrijgbaar op het festival. Deodorant en zonnebrand mag alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.
 • Drugs
  De organisatie conformeert zich aan het beleid van de gemeente Almere. Dit is 'zero tolerance'. Pas op wat je meeneemt, je zal gefouilleerd worden.
 • Camera's
  Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen. Ook het meenemen van een filmcamera is niet toegestaan.

Voor meer info: www.infinityfestival.nl

See you all at Infinity Festival! Why set the sky as a limit, when you can reach infinity?

31 opmerkingen

Ga gewoon de hele dag vanuit me tuin meegenieten :)
 
Yeah!! Wordt een lekker dagje! :D
Zin an :cheeR:
 
Wat een weer!
 
Parkeren
Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid rondom het festivalterrein.

:respect:
Toiletten
Op het festival zullen genoeg gratis WC's aanwezig zijn.

:respect:
Actie 2 personen op 1 ticket (geldig tot zaterdag 10 juli, 15.00 uur)
Om bezoekers tegemoet te komen mag iedereen die een kaartje in de voorverkoop of aan de deur heeft gekocht gratis een tweede persoon meenemen bij vertoning van het ticket. Deze actie is geldig tot 15.00 uur op de dag van het festival

:respect:
staat er in Almere Muziekwijk een bus klaar die je naar het festival (station Almere Buiten) brengt. (en dus niet 30 minuten lopen zoals ik laatst ergens moest (N) )

:respect:

Kunnen een hoop grote organisaties een lesje van leren ;)
Zin in!!! :D wordt hopelijk net zo vet als vorig jaar :D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 juli 2010 om 11:28:
Yeah!! Wordt een lekker dagje!

Uitspraak van RobdH op donderdag 8 juli 2010 om 12:15:
Zin in!!! wordt hopelijk net zo vet als vorig jaar

Hope so :jaja:
mooi weer en Techno. Meer hoeft het niet te zijn!
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
hahahaha heb er zin in !!!!!!!!!
Uitspraak van Techno Dr op donderdag 8 juli 2010 om 13:38:
mooi weer en Techno. Meer hoeft het niet te zijn!

Zie ik jou zaterdag ook weer eens :D???
Hele dikke zin in! Heerlijk genieten!
Artiest {SHOWLIST artist 58712, 46661}
Uitspraak van Jeroen-Theo (l) Techno op donderdag 8 juli 2010 om 14:54:
Uitspraak van Techno Dr op donderdag 8 juli 2010 om 13:38:
mooi weer en Techno. Meer hoeft het niet te zijn!

Zie ik jou zaterdag ook weer eens ???

Zie ik jou zaterdag dan ook weer es??:D
 
:roflol: 35 euro 40 an de deur :roflol: :roflol: :roflol: stelletje gekken het is geen dancevalley :lol: inderdaad bekijk het wel vanuit me tuin :respect:
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 9 juli 2010 om 08:31:
:roflol: 35 euro 40 an de deur :roflol: :roflol: :roflol: stelletje gekken het is geen dancevalley :lol: inderdaad bekijk het wel vanuit me tuin :respect:

Ware het niet dat Dance Valley 65 euro is, maar goed.
Werkzaam bij Cyndium
Ik denk dat ik hier wel even heen ga,morgen lekker weer dus goed te doen.
 
Uitspraak van M op vrijdag 9 juli 2010 om 10:30:
Ware het niet dat Dance Valley 65 euro is, maar goed.

En dat je tot 15.00 uur met twee personen op één kaartje naar binnen kunt én dat je bij de early bird tickets ook nog eens 10 drankmunten krijgt.

Het wordt hoe dan ook een mooi dagje morgen!
Dit wordt zker lekker. Zon en dikke techno (L)
Zero tolerance :x !!!
 
- gratis wc's!! (wat ik eigenlijk niet als iets bijzonders hoor te zien)
- zonnetje
- dj producer, candy cox
- 35e

en heb het gevoel dat het met de sfeer ook helemaal goed gaat komen

:):)
ook even wezen kijken net bij t opbouwen, maar iemand een idee waar die 4de stage nou komt, want ik kon hem vanaf een afstandje niet zien of wordt het weer lekker zoals vorig jaar een dj deck op een boot?
 
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 9 juli 2010 om 08:31:
35 euro 40 an de deur stelletje gekken het is geen dancevalley inderdaad bekijk het wel vanuit me tuin

Voor deze Lineup, gratis parkeren, gratis wc's, het geluid wat ze neerzetten, de sfeer, normale drankprijzen en de actie 1=2 (wat een kaartjes dus 17,50 maakt) is dit zekers wel te doen... :roflol:

Als je naar bijvoorbeeld awakenings kijkt waar ik laatst was...
Moet je gewoon dubbel betalen voor alles, 30 minuten lopen vanaf de pendelbus. ja leuk zoveel namen maar meer als 1 dj tegelijk kan je toch niet zien hoor :lol:

Doe mij maar een wat kleiner en minder comercieel festival voor 35 euro waar alles top is geregeld i.p.v een "ik wil er bij horen op school maandag" Dancevalley..... 8)
 
Ben trouwens net wezen kijken en die Techhouse stage is wel heel relaxt gedaan met een heel stuk extra grond erbij... (Y)
Zag idd geen 4de stage en ook geen boot...? Iemand Info??
Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 juli 2010 om 12:11:
Kunnen een hoop grote organisaties een lesje van leren

Amen
Werkzaam bij Storm
Artiest Kevv
4e stage is er toch echt wel, bijna op de zelfde plek als vorig jaar..
kom langs en je gaat hem zeker vinden!

Ben er vanmiddag even geweest en ik heb nu zeker zin in morgen!
mensen die niet komen missen zeker wat!
laatste aanpassing
 
_O_
jaja de beats hebben me huis bereikt :)
 
waar blijven de fotos van partyflock zelf!!!!