Partyflock
 
­ Nederland

Las Chicas de Salinas staan te al te trappelen van ongeduld..

gepubliceerd door , op
…om jou op 27 juni met een stralende glimlach te verwelkomen bij Salinas on Tour! En 27 juni komt zeker snel dichtbij en het belooft wederom een enorm festijn te worden daar bij Beachclub Vroeger! Zoals jullie ondertussen wel gewend zijn, is bij Salinas niets te gek en niets te extreem. Als een echte VIP kom je over de rode loper binnen in een wereld van dans, feest en dat gelukzalige zomergevoel...dat zonnige gevoel wat je niet kan omschrijven maar moet voelen. Heerlijk vers fruit wordt door de ‘Chicas de Salinas' bij je langs gebracht, je komt dus zeker niets tekort!

Ongetwijfeld heb je de eerste zomerse ‘Kodakmomenten' al in je phone staan, maar vergeet niet een aantal bytes geheugen vrij te laten zodat je al je bijzondere herinneringen met je partyvrienden voor eeuwig vast kunt leggen. Want, Salinas on Tour gaat daar zeker voor zorgen met hun twee aankomende beachspektakels!

De mega Salinas dj-booth staat zo geplaatst dat de muziek, acts en de dj's (onder andere Abel Ramos SpanjeChus Liberata SpanjeMiss MelodyMEM en Benjamin Frankrijk) het beste tot hun recht komen!
Schitterende decoraties, acts en fantastische muziek zorgen voor een ‘Ibiza @ Bloemendaal Salinas Feeling': een zeer bijzondere vibe!

Salinas on Tour heeft, na twaalf succesvolle jaren, een enorme groep trouwe fans en één van de belangrijkste trouwe fans is de zon! Zijn warme stralen laat hij iedere keer weer op ieder Salinas event schijnen! Maar mocht de zon af en toe toch een wolkje tegenkomen, staat er voor jullie een megagrote tent paraat! Salinas on Tour heeft dus altijd een ‘partyweer' garantie!

Dat het loont om je tickets in de voorverkoop te halen is vooral bij Salinas een vaststaand feit. De normale voorverkoop is namelijk slechts €15 pp, deurverkoop is €25 pp. Dat tientje dat je bespaart, kan je dus mooi gebruiken voor de frisse cocktails of andere heerlijke drankjes.

Er van uitgaande dat je nu voldoende informatie hebt ontvangen, je tickets al besteld hebt en ondertussen er al megaveel zin in hebt, krijg bij deze nog een primeur: de bekendmaking van de mystery dj voor 1 augustus!

En dat is er niet één, maar zijn er twee! Salinas on Tour heeft twee absolute UK house heroes weten te boeken! Speciaal vanaf ‘Heathrow Airport London' vliegen niemand minder dan Prok & Fitch over om hun muzikale talenten aan jullie tentoon te spreiden.
Laat de zandschuivers maar paraat staan, want de Bloemendaalse duinen worden die dag gegarandeerd goed getest op de ‘shocking soundwaves' van Ben Prok & James Fitch.

Haal nu dus direct kaarten in huis voor dit feest en maak daarbij tot 15 juli nog gebruik van de Group Experience aktie: 4 personen voor maar €32! Dus: samen met drie van je beste vrienden of vriendinnen naar Salinas on Tour op 1 augustus voor maar €8 per persoon! Zit je nu nog te lezen?!? Schiet op… nu direct bestellen via Paylogic!

Salinas geeft je dat zomerse en bijzondere Ibiza @ Bloemendaal gevoel! Kom dus feesten...... alleen, met je vrienden of met die ene speciale persoon in je leven. Come and get the best beach experience in a life time!

See U @ Salinas on Tour!

24 opmerkingen

Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Prok & Fitch The Bomb !!
 
Artiest Renji
Salinas is gewoon 'the place to be'!!!

:yes:
jaaaa, heerlijk sfeertje @ salinas. Altijd! lekker hoor...
laatste aanpassing
Jaaa wij zijn erbij!;)
nog 1 weekie!
dit mag je niet missen!
heb er zin in!
Salina's On Tour is all about summer as a state of mind.
De mensen achter de schermen van Salina's zijn er volledig op gebeten om dit het allergrootste strandfeest-succes te maken. Voor alles wordt gezorgd: zelfs met slecht weer kun je op Salinas nog helemaal uit je dak! Ik ga toppers als Mem, Spider, Mike, Saint, Melody e.a. zeker niet missen.

Wat ik NIET wist is dat Prok & Fitch komen! Zij weten een summer vibe neer te zetten, waar je de warm/koud-rillingen van krijgt!

Dit wordt echt een VIPfeestje voor iedereen! Wil je NOG exclusiever, dan moet je maar naar Ibiza of zo...
laatste aanpassing
Uitspraak van Gasbas op vrijdag 18 juni 2010 om 18:33:
NOG exclusiever

Dat kan haast niet. En met dit ontvangstcomitee wil ik niet eens meer naar huis. Gelukkig hoeven we niet zo lang meer te wachten. C u all there!!
Vorig jaar zijn we bij Salinas, net als iedereen die destijds aanwezig was, helemaal uit
ons dak gegaan bij onze eerste Salinas on Tour in Bloemendaal.

Alles was perfect, de muziek, het publiek, en de organisatie staat altijd als een huis.
Het was vorig jaar zo extreem top dat we al bijna een jaar uitkijken naar de komende editie!

En nu komt het echt dichtbij!

Zon, zee, het bloemendaalse strand en Salinas: het ultieme Ibiza gevoel der lage landen.

Wij gaan er voor 100% zeker weer bij zijn!
laatste aanpassing
 
yeaaaah is bijna zover
dit berichtje nodigd echt uit
nu maar is hopen op eindelijk mooi weer :D:D:D:D
Looking good !! gaat een verdraaid leuk feestje worden dit....lekker weer , mooie vrouwen en heerlijke muziek..kortom we gaan er een te gekke dag van maken weer...
Op zeker aanwezig..de kaartjes habgen al ongeduldig te hangen op de koelkast..
 
Slippers ? Ja gepakt, Zon zal er wel zijn zeker met de zonnige beats, vrienden zie ik al genoeg in de lijst. Alle ingredienten dus voor een goed feest !!! Ben er bij !!
 
Salinas staat voor super:

S feer
A mbiance
L ine-up
I nnovatief
N iveau
A ankleding
S ensationeel

Geef me 1 reden waarom je niet zou komen!!!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Celebrate
Ja!!! We hebben er zin in!!!
Gaat een superfeest worden!!

(k)
SALINAS wordt knallen....:D

Supper vette dj's,
Mooie meiden,
Prachtig uitzicht over Zee,
Heeerlijk weer,
Mooie aankleding,


Kortom alle ingredienten voor 1 GROOT FEEST!
Ook wij staan te trappelen !!Be there -x-
laatste aanpassing
 
Helemaal top!!!
Ik heb er zin in! het kan niet missen dat dit een top feest wordt!!! :cheer:
nog 1 weekiej! en dan wordt het ook nog is suppper lekker weer :bounce:
 
Baal lichtelijk dat ik in London zit :s Alhoewel dat ook leuk is uiteraad.
1 augustus ben ik er dan wel bij.
Het weer is het enige dat deze organisatie niet in de hand heeft dachten wij.
Maar zelfs dát lijken zij perfect te kunnen regelen!

Als je je zondag een top invulling wilt geven is alles wat je hoeft te doen zondag
naar Bloemendaal te komen.

Salinas, Vroeger en mooi weer: het ultieme Ibiza gevoel der lage landen!

(k)
Gaat een heerlijk feestje worden!!

Weer top, dj's super, organisatie geweldig!!

Heerlijk allemaal!!