Partyflock
 
­ Nederland

TWRF 99°

gepubliceerd door , op
TWRF 99°
21 april 2010
Vrijdag 18 juni kun je als vanouds housen & raven! TWRF keert dit jaar terug als TWRF 99°. Niet alleen de naam is iets aangepast, maar ook de locatie en invulling van het feest. Dit jaar vind je TWRF 99° in de Flexbar terug. Dit is natuurlijk een warm barretje, dus daarom mogen jullie in zwembroek, bikini, Hawai bloes, slippers of sandalen verschijnen om de zomerse hitte te vieren. Wees niet bang voor glas in je voet, alles gaat in plastic!

De avond wordt geopend om 21.00 uur door Global Nick. Global Nick heeft onder andere optredens verzorgt op Shoeless Open Air en GZG Amsterdam Familieweekend. Vanaf 22.30 uur begint de set van Mærit Høckefjøld. Mærit Høckefjøld oftewel Maurits zal heerlijke electro en minimal klanken laten horen. Om 00.00 uur zullen Stiller & Laudruder beginnen met hun set. Oftewel Moritz en Minoz zullen iedereen nog eens door laten housen.

Om 01.30 uur zal Wouter de Moor ons van fijne muzikale deuntjes voorzien. De interesse en passie die Wouter de Moor heeft voor het vak DJ heeft hem binnen een paar jaar van huiskamer DJ tot professioneel DJ gebracht.

Vanaf 03.30 uur zal Olivier Weiter beginnen met het afbouwen van de avond. Dit betekent natuurlijk niet dat er nog flink steeds gehoused wordt. Olivier Weiter heeft op zijn 19e zijn eerste DJ set gekocht, nadat hij geïnspireerd is geraakt door Ille Bitch en Sven Väth. Tegenwoordig is niet alleen meer DJ-ing zijn passie, maar ook heeft hij een passie voor produceren. Ondanks dat hij nog maar aan het begin van zijn carrière staat heeft Olivier al in aardig wat gerespecteerde clubs gespeeld. Zowel nationaal als internationaal.

Voor diegene die nog niet zijn voorzien van een hippe zomerse outfit. Geen nood! Floeps Vuige Verkleedhoek verkoopt het allemaal voor een prikkie! Van hoeden tot shirt en van riemen tot zwemkleding. En schroom ook niet om je opblaaskrokodil, bellenblaas, zwembandjes, palmboom of wetsuit mee te nemen! Nu zul je denken wat kost die ongein? 10 euro! Kaarten zijn beschikbaar op www.FlexBar.nl of www.twrf.nl .

Wat betreft vervoer is het natuurlijk allemaal makkelijk te doen, kijk voor meer info even op www.FlexBar.nl

1 opmerking

Volg TWRF ook op twitter: http://www.twitter/com/TWRF9 !