Partyflock
 

Luciën Foort brengt de zomer naar Club Havana

gepubliceerd door , op
Fruits
24 mei 2010
De zomer komt eraan! Het wordt steeds warmer buiten, dus alle reden voor een nieuw en zonnig feest met de wel heel toepasselijke naam Fruits!

Voor dit fruitige event heeft Club Havana de handen ineen geslagen met Hugo Misura (Escape Amsterdam), Dayo Nasty (Amnesia Outdoor, EclecticRadio, Club Havana) en het team van EclecticRadio. Deze unieke combinatie gaat deze zomer zorgen voor een knalfeest waar iedereen nog lang over na zal praten!

En bij een knalfeest hoort natuurlijk ook een artiest van formaat! Daarom is speciaal voor jullie niemand minder dan Lucien Foort uitgenodigd! Deze topartiest hoeft eigenlijk geen verdere introductie, maar voor de mensen die toch even vergeten zijn wie het is.

Lucien Foort is al meer dan 15 jaar één van de topartiesten uit de scene. Zijn producties worden al jaren met veel succes ontvangen door zijn fans en met platenlabels achter hem als Hed Kandi, Toolroom Records, BMG, Virgin, Black Hole en vele anderen en met performances op events als Sneakerz Festival, Ex Porn Star, Mystery Land (7 keer!), Salsalounge en Innercity kan er terecht worden gezegd dat er een echte rasartiest in huis is gehaald, die voor een topavond gaat zorgen!

En alsof het allemaal nog niet genoeg was, krijgen alle bezoekers die voor middernacht binnen zijn ook nog eens een gratis Prosecco Strawberry Dip, uitgedeeld door onze lieftallige Candy Girls.

Wil je echt heel graag aanwezig zijn bij Fruits, maar zit het door de slechte economie allemaal even niet mee in je portemonnee? Geen probleem! EclecticRadio geeft gastenlijstplekken weg voor Fruits, dus kijk snel op www.eclecticradio.nl en pak die gratis toegang tot Fruits.

Je bent voor een luttele € 5,- al onderdeel van het fruitigste feest van deze zomer dus zorg dat je erbij bent op zaterdag 26 juni in Club Havana aan de stationsweg 3 in Sliedrecht. Kijk voor meer informatie op www.cafehavana.nl.

Tot Fruits!

2 opmerkingen

Luciën Foort :respect:
Dat gaat echt een te gek feest worden!!!