Partyflock
 
­ Nederland

Turn on
Red Edition

gepubliceerd door , op
Turn On
16 mei 2010
FeestTurn On · Red Edition
Datumzaterdag 12 juni 2010
LocatieOpdeSluizen
Met de Turn On van afgelopen keer nog vers in het geheugen staat het volgende Turn On feest van Sexy Music alweer voor de deur van de Sluizen! Pak je agenda er maar bij, en zet 12-06-10 er alvast in, want met de zomer eindelijk in aantocht is het dan tijd geworden voor de Turn On.

Weg met de kou en regen, beleef een zwoele en zinderende nacht en verwelkom ‘s ochtends de eerste zonnestralen van het ochtendgloren en de warmte van de prille zomerzon.

Toch zal er eerst gedanst worden op de pompende B-more beats van een van de grondleggers van de Nederlandse housescene, Atomic Playboy aka Abraxas van Fierce Ruling Diva. Deze ras entertainer zal in Area 1 (trance) worden bijgestaan door twee nieuwe maar zeker géén onbekende ‘goudwindes' uit de zgn. ‘dancevijver' nl Roaric (trance dj/producer) en Dj Ricky Ricardo.

Dit alles zal worden samengeperst tot één geheel door resident Dj's: Shaine, Starbanger en XO. En gehost worden door de enige echte MC Beer. En daar blijft het niet bij want ook in Area 2 (techno) is er een line up die er niet om liegt. Niemand minder dan Camiel Daamen van het Piekup Records label zal zijn nieuwe tracks ten gehore brengen. Zijn nieuwe EP ‘Everybody' zal binnenkort onder dit label uitkomen. Met tracks van hemzelf; tracks in samenwerking met Michiel Tettero; remixen van Marcus Gehring en Robert Powlson. Meer info hier.

Verder staan er in Area 2 de spiksplinternieuwe Dj's uit de dancescene klaar om hun kunsten te vertonen. Dj Riddles en Elek ondersteund door resident Dj LGM aka Pullstar zullen op hun eigen wijze van zich laten horen.

De Sexy Music kleur van deze editie is Rood. Dus help het palet van deze nacht verder in te kleuren met een touch of Red in je outfit. Laat je samensmelten binnen de sfeer en het decor van deze warme Turn On editie. Laat je entertainen op de pompende beats van de Dj's, dompel je onder in de feestelijke maar gemoedelijke Turn On sfeer en laaf je aan de heerlijke verfrissingen (vers fruit en ijsjes) die Sexy Music je aanbiedt.

Ervaar dat je deze nacht eeuwig wilt laten voortduren, maar wéét dat de volgende editie er weer aankomt, iedere 2e zaterdag van de maand!

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 7549, 1496, 71943, 16591, 109}
Aanstaande weekend is het eindelijk zover!
Bring it on!