Partyflock
 
­ Nederland

Earth

gepubliceerd door , op
Earth
4 mei 2010
Na een lange, doch zeer prettige winterslaap laat Earth opnieuw van zich horen. Met het zeer geslaagde koninginnedagfestijn nog vers in de benen wordt er nu toegeleefd naar de eerste indoor editie op zaterdag 12 juni. Dan staat Earth weer met een overvol programma in de vaderlandse poptempel Paradiso.

Earth gaat dit jaar verder waar het gebleven is, mooie feesten geven met de nadruk op ‘feesten'. Dat betekent pittige muziek in een uitbundige ambiance met veel visueel spektakel en een volwassen publiek.

Muzikaal:
In een periode dat de muziek om ons heen veelal doorkabbeld kiest Earth voor artiesten die de sound een stukje verder trekken. Dit jaar zullen er dan ook meerdere artiesten staan die ofwel knallende sets, dan wel lekkere diepe, lees: spacende sets kunnen neerzetten.

Voor de aankomende editie zijn er twee Duitse helden teruggevraagd die het de vorige 2 keren gewoon erg goed gedaan hebben. Terry Lee Brown Jr. & The Timewriter draaien een extra lange set in de grote zaal met de voor hun zo kenmerkende zwoele deep-eN-techhouse-sound. Daarnaast staat resident Per in de timetable voor een knallende afsluitset.

In de bovenzaal gaat het er een stukje dieper aan toe. Eelke Kleijn maakt zijn debuut op Earth, hij is al jarenlang kwaliteits-progressive muziek aan het maken en verdient het op nu eindelijk eens op Earth te staan. Naast hem staan de Groninger Sebastian Davidson en de vette live-set van de man van het moment: Applescal.

En verder
Earth feesten onderscheiden zich door de aandacht die er aan video, performances en artwork gegeven wordt. Hierin worden in het 11e bestaansjaar natuurlijk weer nieuwe stappen gemaakt. Vertrouwde ingrediënten in een frisse uitvoering.

Dus
In de benen, de kaartverkoop is al van start, tickets voor Paradiso zijn van nu aan alleen nog maar te koop via de Paradiso verkooppunten. Ga dus naar www.paradiso.nl of naar www.ticketservice.nl, postkantoren, gwk's, free record shops of de losse Paradiso voorverkoopadressen.

1 opmerking