Partyflock
 
­ Nederland

Donker, duister, hard, Hacking the Machine

gepubliceerd door , op
Hacking the Machine
16 februari 2010
Aanstaande zaterdag is het zo ver: de mainstreamloze maar wel dansbare beats van Hacking the Machine vliegen je om je oren.
Een mix van duistere muziek die niet in kant-en-klare-hokjes wordt aangeleverd. Op Hacking the Machine wordt het tempo laag ingestart om 22:00, om rond 05:00 knettersnel te eindigen. Zaterdag 5 juni staat in de teken van een muzikale reis aan de donkere zijde.

Donker
Vanuit Dordrecht laat Bazart iemand overkomen die het legendarische Fix-label voor een lang tijd van haar einde heeft kunnen behoeden, een persoon die zelfs met moeilijke techno op Innercity heeft opgetreden, iemand die tegenwoordig samen met Mental Wreckage fanatiek bezig is op Symp.tom label. Hij houdt van pure industrial en wilt deze met het publiek delen. Dat is The Relic. The Relic wilt in de Bazart zijn visie van industriële hardcore laten horen en iedereen verblijden dat hij voor de eerste maal als hardcore artiest in Den Haag te horen is.

Natuurlijk heeft Den Haag ook een eigen donkere inbreng.
Collision neemt je aan de hand mee door een Obs.cur-e-reis in het land van tekno & acid. Laat je zegels thuis en geniet op de muziek Patrick Jansen. De man die weigert met digitale middelen te draaien en dat is voor hem de reden om nog alles (en alleen) maar op vinyl uit te brengen.

Innovative is een andere Haagse act, een live-act.
In een relatief korte tijd hebben ze feesten mogen aandoen als P.O.R.N., Harmony of Hardcore & Nightmare Outdoor. Uniek voor een verse act!. Compleet nieuw zijn deze heren niet: The Negotiator heeft oa. gereleased op Industrial Strength Records en Defile is een party-addict puursang die overal & nergens een plaatje heeft neergelegd. Beide acts willen op Hacking the Machine het publiek opvoeden met vieze diepe beats.

Hard
“Maarre...ik vind donker wel leuk, maar ik wil snel & hard!” Hacking the Machine is jullie niet vergeten!

The Hague Terror Squad residents Vexer & Explicit hebben plechtig beloofd om bij 200 BPM af te trappen en te vrolijke Frenchcore thuis te laten. Je lees het goed: vrolijke Frenchcore thuis te laten. Hacking the Machine wilt in de Bazart een breaky UK-Hardcore set zien met een nodige portie terror. Duisterheid! Daar horen geen cheesy beats bij. Bart Hard gaat voor het publiek ouwe plaatjes meenemen uit de tijd dat hij nog geen hanenkam had, maar meer een kale Aussie-dragende-gabber was. Schrik niet, niet de standaard afgekauwde happy hardcore hitjes die je op elk feest hoort. Nee, meneer komt met oldskool terror op de planken. Freak, Kotzaak, Nasenbluten, Tron, Skullblower en nog meer van zulke helden. Dat is wat Bart aan jou als HTM-bezoeker wilt laten horen.

De timetable
22:00 - 23:00 F45T
23:00 - 00:00 The Relic
00:00 - 00:30 Innovative [live]
00:30 - 01:30 Collision
01:30 - 02:30 Xytec
02:30 - 03:30 Vexer vs. Explicit
03:30 - 04:30 Bart Hard
04:30 - 05:00 Chem D [live]

De timetable gaat van donker naar hard, maar altijd dansbaar! Naast deze acts zal VJ N-X de gehele nacht voor de visuals zorgen. Euh, leuk, maar hoe kom ik naar en van de Bazart? Voor de deur met de auto, Loosduinsekade 725 te Den Haag, is er vanaf 00:00 gratis parkeren. In de directe omgeving kan dat de gehele dag. Als je vanaf de snelweg komt is het handig om Den Haag Zuid-West aan te houden (in je TomTom). Openbaar Vervoer, daarmee kan je vanaf Den Haag Centraal tramlijn 2 richting Kraayenstein pakken om dan vervolgens 10 minuten later bij halte Nieuwendamlaan uit te stappen. Vanaf Den Haag Holland Spoor dien je tramlijn 11 richting Scheveningen Haven te pakken. Wanneer je bij Loosduinseweg bent dien je over te stappen op bovengenoemde tramlijn 2. Vanaf Den Haag Holland Spoor vertrekken de gehele nacht treinen naar Rotterdam, Leiden, Delft, Schiphol, Amsterdam, Gouda, Utrecht, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Ook voor plekken dichter bij de Bazart kan je nachtelijke vervoer pakken: alle wijken in Den Haag/Voorburg/Zoetermeer en het Westland hebben nachtbussen. Mocht je van fietsen houden: het is maar 10 minuutjes fietsen vanaf Den Haag Centrum.

Kortom: niet bereikbaar, is geen excuus.

Tot aanstaande zaterdag in de Bazart op Hacking the Machine! king the Machine!

3 opmerkingen

Artiest Vexer
Volgens mij is de opmaak een beetje verneukt, maar dat geeft niet :)
Zin in vanavond! :)
laatste aanpassing
 
Jaa zin in!! Opmaak idd btje vreemd, maar dat mag de pret niet drukken!! :D