Partyflock
 

Sunday Spirit
Summer Series op het strand in Scheveningen

gepubliceerd door , op
Sunday Spirit
2 juni 2010
FeestSunday Spirit · Summer Series Opening Party
Datumzondag 20 juni 2010
LocatieWhoosah Beachclub
FeestSunday Spirit · Summer Series
Datumzondag 22 augustus 2010
FeestSunday Spirit · Summer Series Closing Party
Datumzondag 19 september 2010
Na een alles overtreffend winterseizoen is het op zondag 20 juni tijd voor de opening van de Sunday Spirit Summer Series. Voor haar eerste echte zomeravontuur gaat de organisatie groots uitpakken bij de Whoosah Beachclub in Scheveningen. Tijdens een reeks van drie feesten zullen onder andere Olivier Weiter, Toni Rios, Monika Kruse, Markus Fix en De Man Zonder Schaduw zorgen voor een ultieme zondagsvibe aan de kust. Sunday Spirit start elke editie in de namiddag en daarbij is de toegang gratis. Kortom alles is aanwezig om er een onvergetelijke zomer van te maken!

Op zondag 20 juni worden de Sunday Spirit Summer Series feestelijk geopend met Gregor Tresher. Hij vliegt op deze zondag samen met De Man Zonder Schaduw terug vanuit Barcelona/Sonar om de Whoosah Beachclub op zijn kop te zetten. Samen met Sunday Spirit-resident dj Moritz en GZG Amsterdam heldin Miss Melera zullen beide heren tijdens de opening laten zien waar de Sunday Spirit Summer Series voor staan.

Twee maanden daarna, op zondag 22 augustus, is Sunday Spirit vriend Toni Rios uitgenodigd. Tijdens het 1-jarig bestaan draaide de sympathieke Frankfurter de set van zijn leven en daarom is hij ook deze zomer weer van de partij! Toni wordt bijgestaan door rising star ONNO en Bar27 coryfee Olivier Weiter. Natuurlijk sluit De Man ook deze editie af met een klapper van een set.

Op 19 september vindt de Sunday Spirit Summer Closing plaats met een niet te missen line-up! Op deze zondag komen namelijk Markus Fix en Monika Kruse naar het Zwarte Pad om de Whoosah Beachclub plank voor plank af te breken. Natuurlijk gebeurt dit niet zonder een goede opwarming, ditmaal van Studio 80 resident unders. De zomer wordt vervolgens officieel vaarwel gezegd door De Man Zonder Schaduw, die de laatste set van de Sunday Spirit Summer Series voor zijn rekening zal nemen!

Na een fantastische en inspirerende Winter Series zal de organisatie alles op alles zetten om deze drie strandfeesten tot een ongekend succes te maken. Zo zal de zon natuurlijk schijnen op 20 juni, 22 augustus en 19 september, maar wordt er voor de zekerheid ook nog een tent opgezet. Daarnaast wordt er een vrije sfeer gecreëerd in en rond de Whoosah Beachclub door geen entree te vragen en de Whoosah Beachclub niet af te sluiten. Ook zal er tegen een kleine vergoeding vervoer terug geregeld worden voor de strandravers uit Amsterdam. Wij zijn er klaar voor, tot zondag 20 juni, tot Sunday Spirit!

2 opmerkingen

Heule dikke line ups deze edities! (Y)
Gratis en voor niks muziekjes luisteren en dansen op t strand bij Whoosah.
Soms kan t leven zo heerlijk eenvoudig zijn. :)