Partyflock
 
­ Nederland

Sunday Lounge

gepubliceerd door , op
Sunday Lounge
23 maart 2010
FeestSunday Lounge · Enjoy Luxurious Clubbing
Datumzondag 16 mei 2010
WinactieSunday Lounge actiegesloten
LocatieOrangerie Site
Na drie succesvolle uitverkochte edities in Roosendaal presenteert Chapeau zondag 16 mei Sunday Lounge in Den Bosch. Chapeau biedt uitkomst voor de volwassen feestganger. De primaire doelgroep is 30+ maar de minimale toegangsleeftijd is vanaf 21 jaar. Met haar nieuwe concept Sunday Lounge tilt de organisatie het uitgaan naar een hoger niveau.

‘Iedereen is VIP', zegt de organisatie. ‘Het gevoel van beleving staat centraal. Van ontvangst tot afscheid, moet de bezoeker het idee krijgen dat de avond om hen draait. Het gaat tenslotte om de feestganger!' Toch wil Chapeau nog niet te veel vrijgeven: ‘Sunday Lounge zegt het al een beetje, het gaat om een ontspannen sfeer, gecombineerd met luxe en beleving. Bezoekers moeten worden vermaakt en verbaasd en dat is het leukste als ze dat op de avond zelf ervaren.' Daarom draait dit feest niet om de DJ's maar om de beleving van het feest in de ogen van de bezoekers.

Sunday Lounge biedt meer dan één stijl. Het idee van hokjes is in de ogen van de organisatie verleden tijd. En daarom presenteert Sunday Lounge een breed scala van verschillende muziekstijlen verspreidt over de gehele avond. Met deze insteek zet Chapeau een nieuwe manier van uitgaan neer. Door een prachtige locatie te combineren met een evenement vol luxe aspecten. Uitgaan met een speciale beleving. Kortom een avond die je als bezoekers niet snel zult vergeten. Het evenement begint om 18:00 en eindigt om 00:00 omdat het evenement op een zondag plaats vindt. Dit met de achterliggende gedachte dat de bezoekers met een goed gevoel de volgende dag gewoon fris en fruitig kunnen beginnen aan een nieuwe werk week.

Deze editie gaat plaats vinden in één van de meest bijzondere locaties in Brabant, namelijk de Orangerie in Den Bosch. Deze locatie past perfect bij Sunday Lounge door zijn exclusieve & unieke uitstraling. De Orangerie is gevestigd in de St. Josephstraat 15A te Den Bosch en opent voor het eerst haar deuren op zondag. Ze kijken vol enthousiasme uit naar de eerste editie van Sunday Lounge in de Orangerie te Den Bosch.

Kijk hier voor een sfeerimpressie:



Grand opening Sunday Lounge Den Bosch
Aankomende zondag is het dan zover! De grand opening van Sunday Lounge in Den Bosch. De deuren van de prachtige Orangerie gaan open om 18:00 en het feest zal duren tot 00:00 uur.

De timetable voor deze avond:
18:00 - 19:00 Blondt
19:00 - 20:30 Stefan K
19:00 - 20:30 Dominic Silver
20:30 - 21:30 Treadstone
21:30 - 22:30 Ralvero
22:30 - 00:00 Johan Gielen
22:30 - 00:00 Cor Fijneman

Sunday Lounge Presale Entrance Ticket: €15 (only access to the party)
Sunday Lounge Vip Ticket: €49,95,- (limited tickets available)

VIP = toegang tot het Vipdeck naast de artiesten, gratis broodjes, hapjes en dippings. Obers aanwezig op het Vipdeck