Partyflock
 

Love Generation Festival strijkt neer in Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Op zondag 23 mei is het zover want dan strijkt het Love Generation Festival neer op het strand van Bloemendaal in de grootste beachclub van Europa Beachclub Vroeger. De organisatie achter een van de meest succesvolle dance-concepten “ Beatloverz” is dan ook trots om het nieuwste concept te lanceren op zo' n mooie locatie.

Wat Beatloverz gaat doen is nog een groot geheim maar dat Love Generation een waardige opvolger gaat worden dat staat nu al buiten kijf. De earlybirds zijn al weken geleden gevlogen en de gewone kaartverkoop gaat hard. Dat is ook niet zo verwonderlijk met de line-up van Love Generation. Met trots kan de organisatie bekendmaken dat Beatloverz resident Benny Rodrigues ook zijn opwachting zal gaan maken op Love Generation. Naast Benny Rodrigues draaien ook: de gekozen tot best geklede dj “Don Diablo”, mister Riverside “ Sidney Samson”, Latin House koning “ Gregor Salto”, Eclectic beats “ Hardwell”, Ruben Vitalis, het grote talent “ Yarriz” en de resident dj's Ra-Zoon & Del Prado en Mike Joshua. De Masters of Ceremony zijn niemand minder dan Nederlands nummer 1 mc, MC Gee die wordt bijgestaan door spitMeister MC Jollygood. Al met al gaan zij ervoor zorgen dat Bloemendaal op zijn grondvesten zal gaan trillen.

Love, Respect en Music zijn de keywords voor Love Generation en op het strand van Bloemendaal zal dit ook zeker tot zijn recht gaan komen. Aangezien 23 mei een evenementendag is geldt er voor die dag geen geluidslimiet die normaal gebruikelijk is op het strand van Bloemendaal. Helemaal niets staat dus een memorabele avond in de weg. Bij slecht weer wordt Beachclub Vroeger volledig overdekt.

Kaarten voor Love Generation kosten slechts 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.lovegeneration.info en alle Freerecordshops. De minimale leeftijd is 18 jaar en er kan op leeftijd worden gecontroleerd dus neem voor de zekerheid een legitimatiebewijs mee.

Het strand van Bloemendaal is zeer goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid. Voor het openbaar vervoer check www.ov9292.nl

1 opmerking