Partyflock
 
­ Nederland

Steam Beach invites Steve Bug

gepubliceerd door , op
Steam Beach
11 maart 2010
FeestSteam Beach · Season Opening Site
Datumzondag 16 mei 2010
LocatieKaravaan
Zondag 16 mei 2010 zal de eerste editie van deze zomer van Steam Beach plaatsvinden in strandclub de Karavaan op het Zwarte Pad in Scheveningen. Exact drie jaar geleden gaf Steam haar eerste feestje op het strand en om dit drie jarige jubileum goed te vieren hebben ze niemand minder dan Steve Bug uitgenodigd. Steve zal tijdens dit gratis feestje een vijf uur durende set neerzetten wat nooit eerder is gebeurd en een ongekende gekte belooft te worden.

De Duitse publiekslieveling Steve Bug pioniert al ruim tien jaar binnen het minimale tech house segment, en nog steeds is hij een van de meest gevraagde artiesten uit de scène. Met zijn drie labels, Pokerflat, Dessous en Audiomatique, instant classics als “loverboy” en zijn alom bejubelde “Da minimal funk” compilatie heeft hij de wereld veroverd. Om het tienjarige bestaan van zijn Poker Flat recordings te vieren kwam Steve Bug onlangs met het artiestenalbum “Collaboratory”. Volgens intimi is Steve Bug de laatste tijd in topvorm dus dat beloofd veel goeds voor de vijf uur die wij van hem mogen genieten op 16 mei.

Steve Bug zal deze avond bijgestaan worden door Sander Baan, een van de organisatoren achter Steam Beach. Sander weet met zijn eigenzinnige sound het publiek perfect op te warmen. Sander begon zijn carrière met de welbekende Phonocult feestjes en besloot hierna samen met Niels met Steam Beach verder te gaan. Steam Beach is inmiddels niet meer weg te denken van het Zwarte Pad. Al drie jaar lang zijn de zondagmiddag feestjes van Steam een daverend succes met een enthousiast eigen publiek. De muziek staat voorop waardoor er een trouwe groep fans is ontstaan. Op 1e pinksterdag twee jaar geleden stonden er maar liefst 3500 muziekliefhebbers uit hun dak te gaan op de eerste Steam Beach editie van die zomer. En dat is ook wat Steam voor de eerste editie van déze zomer op de planning heeft staan.

Steam Beach heeft niet zomaar voor de Karavaan als locatie gekozen. De Karavaan heeft de winter wat grondige veranderingen doorgevoerd en is na een kleine restyling klaar voor een top seizoen. De relaxte sfeer en uitstraling vormen een perfecte achtergrond voor een aantal speciale evenementen. De Karavaan gaat deze zomer met vier succesvolle organisaties samenwerken om een muzikaal top programma te bieden. De uitverkochte opening was georganiseerd door de heren van Stug met de Haagse held Remy als headliner. Zij zullen de zomer dit succesvolle recept nog vaker komen herhalen. Daarnaast werkt de Karavaan samen met de organisaties 'Hey' en Manual, die eveneens veel voor jullie in petto hebben. En natuurlijk Steam Beach die naast dit veelbelovende evenement van 16 mei nog vier andere edities op het programma heeft staan. Enkele genodigde die nu al bevestigd staan bij Steam Beach zijn o.a André Galluzzi, Rhadoo, Praslea, Dan Andrei, Hreno (live), Margaret Dygas, Miss Fitz, Jeff Moore, Sander Baan, Makcim, EL-P en Minidell. Dus hou de agenda in de gaten want het belooft een bijzondere zomer te worden!

1 opmerking