Partyflock
 
­ Nederland

Tuig
Groeten uit Mokum

gepubliceerd door , op
Tuig
17 maart 2010
FeestTuig · groeten uit Mokum
Datumvrijdag 16 april 2010
WinactieTuig actiegesloten
LocatieFlexbar
Na het 12 uur lang durende rave spektakel ‘Twaalf uur onder water' is hier dan eindelijk de langverwachte opvolger ‘groeten uit Mokum'. TUIG! events haalt vrijdag 16 april het beste uit de Amsterdamse underground naar boven met een vette knipoog naar de typische kenmerken van de hoofdstad. De locatie die zich hier perfect voor leent is de Flexbar en deze zal voor de gelegenheid worden omgetoverd tot Mokums paradijs.

De warming up in de grote zaal zal verzorgd worden door TUIG! resident Bob Wisman samen met Dennis Ruyer. Ruyer, bekend van het radio programma 538 Dance Department, heeft al op meerdere feesten bewezen over de juiste dj skills en platen te beschikken om tot de Nederlandse dj top te behoren. Het roer zal vervolgens worden overgenomen door Tettero. Waar hij op het laatste TUIG! feest kwam binnenvallen als mystery guest en het publiek tot maar liefst 10:30 uur 's ochtends liet losgaan staat hij dit keer gewoon oud en vertrouwd op de flyer. Tettero sleepte onlangs nog een Gouden Kabouter award in de wacht voor beste geklede dj, de organisatie is dan ook zeer benieuwd of zijn outfit dit keer net zo origineel is als zijn platenkeuze. Vrijbuiters frontman Freddy Spool staat voor de tweede keer op TUIG!. Zijn debuut was veelbelovend en ook dit keer zal hij laten horen waarom zijn fanbase met het weekend groeit. Sandrien, die op dit moment erg hard gaat met releases op het platenlabel Intacto en al jaren meedraait in de Amsterdamse underground, behoeft voor de kenners geen introductie meer.

En waar de meeste Amsterdamse feesten om 05:00 uur de handdoek in de ring gooien gaat TUIG! nog even een paar uurtjes door! De immens populaire Olene Kadar zal na 05:00 uur de Flexbar volledig op zijn kop gaan zetten, zoals hij zo vaak heeft gedaan maar waar men nooit genoeg van kan krijgen. Reden genoeg om tot het einde te blijven plakken! Miss Fuzzy, die onlangs nog in de finale van de Dommelsch TWSTd 2010 dj contest stond, zal samen met Staas en de Duitse act Drumcomplex de kleine zaal van de Flexbar op vakkundig wijze aftuigen.

Naast de gebruikelijke TUIG! decoraties en acts zal de avond visueel ondersteund worden door Insert Coin en het vj duo Beun en Haas.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
OOOOOOOOOOOHHH! :cheer: