Partyflock
 
­ Nederland

FOR Promotersfeest

gepubliceerd door , op
Op Zaterdag 8 November zal DIS Events in samenwerking met FOR voor de tweede maal een promotersfeest organiseren. Dit keer in de De Waakzaamheid te Koog aan de Zaan.

De promotersfeesten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, maar in beginsel georganiseerd als blijk van waardering naar de mensen die zich ieder weekend weer inzetten om de grotere evenementen aan de man te brengen. Dit jaar is er 2 x 3 kwartier vrijgemaakt voor aanstormend talent in DJ world. Via demo's kun je nu meedingen naar een set van 3 kwartier op de mainstage van de Waakzaamheid. De avond zal verder worden aangevuld met onder andere Verdine Bel, die reeds flink naam heeft gemaakt op verschillende dance sites en party's in Nederland. Je kunt je demo insturen naar: DIS Events, Bloemstein 17. 2151 EJ Nieuw Vennep, o.v.v. Talent FOR party.

15 opmerkingen

 
Ik ben der bbbbbbiiiiijjjjjj :bounce:
Doet FOR nog aan promotie dan? Ik hoor al maaaaaanden nix van ze en nu hebben ze sinds de 4e ook een site....

hmmmm :D
 
Komt Leander omdat jij niet voor FOR werkt, dan houden we je natuurlijk niet op de hoogte waar, wanneer en of er promotie gelopen moet worden. Ik neem aan dat je Integrate hebt gelopen in Den Haag, weleens op de achterkant gekeken van die flyer, daar pronkt nog steeds het FOR logo.

We zijn er nog steeds, nu met FOR-Nation.com
Ben er zeer zekers bij :bounce:
:respect:
vet MAN!
De site heb ik idd. gezien, zoals ik zei....

Maar welke feesten promoten jullie nu nog meer naast Integrate eigenlijk? Daarbij ken ik een aantal mensen die zich weleens hebben opgegeven bij FOR en die hebben nix meer vernomen.

Tell me! :)
 
Natuurlijk ben ik er ook bij...;)
 
Artiest Flash-Back
welke muziekstyle mag je insturen dan?
Artiest Rydel
Damn, jammer dat ik er niet bij kan zijn :( De volgende ben ik 100% zeker van de partij!
welke muziekstyle mag je insturen dan?


techno en hardstyle :)
 
De site heb ik idd. gezien, zoals ik zei....

Maar welke feesten promoten jullie nu nog meer naast Integrate eigenlijk? Daarbij ken ik een aantal mensen die zich weleens hebben opgegeven bij FOR en die hebben nix meer vernomen.

Tell me!


Je kan beter vragen wat niet, van Awakenings tot Rise, van I love Techno tot alles van ID&T. En mensen die zich ooit hebben aangemeld bij FOR hebben altijd direct of een momentje later bericht terug gehad. Zoniet dan hebben ze iets fout gedaan of het contact verbroken. Dan kunnen ze op de For Nation site meer info krijgen.

Maarja, men moet ook rekening houden dat we het enorm druk hebben en dus niet altijd even snel kunnen antwoorden. Daarnaast is er voor stadspromotie een stop op bepaalde steden. We hebben immers zoveel promoters in een bepaalde stad, dat we jou bijvoorbeeld niet kunnen plaatsen Leander. Den Haag zit namelijk al vol.
laatste aanpassing
jammer dat ik niet hoef te werken in de Waak...>maar kom denk wel ff langs!!
Britte is best lekkerrrrrrr :P